REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Nasa’dan En Detaylı Mars Fotoğrafları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet uzay filmlerini hep merakla izlerim, ama marslı ve gravity adlı filmler bambaşka gerçekten çok iyi senaryo ve konuyla işlenip çekimleri gerçekleştirmişler ikinide izledim. ama mars hakkında henüz bilmediğimiz doğruluğu kanıtlanmayan bir sürü esrarengiz ilginç şeyler var. oraya gitmeden tam olarak neyin ne olduğunu kestirmek yanlış olur. belki yaşarsak 2025 2030 arası gelişmeleri görürüz. yaşarsak kim bilir.
    Diğer gezegenler ve uzay filmlerini burada tavsiyede paylaşabilirsin ali hocam Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Diğer gezegenler ve uzay filmlerini burada tavsiyede paylaşabilirsin ali hocam Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bilgilendirme için teşekkür ederim güzel konu. bilim kurgudan oradan devam edecez.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bilgilendirme için teşekkür ederim güzel konu. bilim kurgudan oradan devam edecez.
    Ali hoca marsla ilgili yeni film haberler vs varmı ben yeni bir film izledim görev mars diye oda fena değil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri