REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: astra 19.2 derece doğu uydusunda 1000 kanalmı varmış?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn türkiyedenmi astra 19.2 derece doğu uydusundan sadece 1000 kanal alınabiliniyor?

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    almanyada yaşayan bazxı şahıslar astra 19 doğu uydusunda yaklaşık 3 bin kanal olduğunu söylüyorlar. bende eminimki sadece bin kanal yok. daha fazla kanal olması gerek.
    arkadaşım...almanyadakiler 3000 kanal yayın alabildiğine göre astra 19.2 derece doğu uydusunda demekki türkiyeden sadece 1000 kanalmı alınabiliniyor?...coğrafi durumu ülkemizin almanların uydusunun tamamını almaya elverişli değilmiymiş?...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@mavişehirli söylediyiniz şey bilgim dahilinde. ben hatay ilinde yaşıyorum, 100 wattlık LNB ve 150cm. çanak ile maximal 600 kanal çıkabiliyor. istanbulda yaşayanlar içinse astra uydusu için hemen hemen herkes 90lık çanak kullanmaktadırlar, çanak ve LNB iyi durumda ise yaklaşık 1500 kanal bulabiliyorlar. istanbulda yaşayan ve bu işten iyi anlayan birisi için 150cm çanak ve 100 watt'lık bir LNB ile kesinlikle iki bin kanaldan daha fazla kanal alabilirler. tabiki cpgrafik yapısı ile ilgilidir. ben bilahire PROSİEBEN SAT 1 RTL ve VOX kanallarıyla telefon görüşmesi yaptım. bana dedilerki siz çok doğudasınız diye kanalları alamasınız. bende dedimki evet doğudayız ama TR"nin içindeyiz dedim ve burada çok alman var hepside alman kanallarını sorup istiyor dedim. bana şöyle bir cevap verdiler, dedilerki arap sınırlarına yakın olan hiç bir bölgeye yayın vermiyoruz oralardan olmaz dediler.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında bu Astra 19 derece parametrelerini bıraz daha genisletse çok iyi örneğin güney doğuda
    En fazla 100 150 kanal çıkıyor
    Bu durumu bir şekil rapor edemezmiyiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende de(Antalya) 1000 civarı kanal çıkıyor. Eurosport, Sport1 ve ZDF HD favorilerim. Paylaşım kullanmıyorum. Zira spor dışında pek kullanmıyorum Astra'yı. Azerspace'deki İdman Tv ve CBC Sport HD yetiyor bana bu konuda.

Tapatalk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

malesef hiç kimseye ne şikayet nede intizar etme hakkımız var. durum bundan ibaret ve biz bu durumla iç içe yaşayacağız durum bu.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar...120 santimetre parabol çanak antenimizle izmir şehirinden 1027 kanal astra 19.2 derece doğu uydusundan yayın alabiliyormuşuz bugün uydu alıcıma kanal taraması yaptırdım...almanya ve ispanya paketlerinin şifreleri beleş server üzerinden çözülmeye devam ediyor...fransa,avusturya ve hollanda paketleri bizde halen kapalı...süpersat serveri ekim ayında alabilirim...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri