REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: 250 TL'ye Kadar Uydu Alıcısı Önerisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 250 TL'ye Kadar Uydu Alıcısı Önerisi

250 TL'ye kadar uydu alıcısı önerir misiniz? Daha önce 3 adet mini HD cihaz denedim hepsinde de SD yayınlar sorunsuz, HD yayınlarda bir süre çalıştıktan sonra cihaz kapanıp açılıyor veya donmalar oluyordu. Acaba mini cihazların tamamı bu şekilde kronik sorunlu mu? Alacağım cihazda youtube ve web browser daki film izleme sitelerindeki videoları sorunsuz açması aradığım en önemli özellik. Bir de türkçe olarak izleyebileceğim Discovery channel, national geo. gibi kanalları ücretsiz izleyebilmenin bir yolu var mı iptv vs şeklinde? Bu forumdakilerin görüşleri çok değerli şimdiden teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazı sitelerde 350 tl next machina 3d satıyorlar o cihaz bana göre alınacak en baba cihaz youtıube izlersin nat geo-discovery kanalları ömür boyu ücretsiz seyretme sansınız yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bazı sitelerde 350 tl next machina 3d satıyorlar o cihaz bana göre alınacak en baba cihaz youtıube izlersin nat geo-discovery kanalları ömür boyu ücretsiz seyretme sansınız yok
    Cevabınız için teşekkürler üstad. Türkçe ve HD olarak izleyebilir miyim belgesel kanallarını Turksat uydusu üzerinden? Animal planet vs
    Konu candemir2005 tarafından (19-09-2016 Saat 21:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı candemir2005 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cevabınız için teşekkürler üstad. Türkçe ve HD olarak izleyebilir miyim belgesel kanallarını Turksat uydusu üzerinden? Animal planet vs
    İzleyemezsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Freesat vs.. markaların arayüzü çok karışık.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri