Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: HD uydu alýcýsý alacam karar veremiyorum ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon5 HD uydu alýcýsý alacam karar veremiyorum ?

karar veremiyorum hangisi iyi olur olur

HÝREMCO MÝNÝ HD PLUS UYDU ALICISI +1 SENE PAYLAÞIM

BAFF HD-6600 + USB WIFI Anten
    FULL HD Mini Uydu Alýcýsý

NEXT AMÝGO PLUS FULL HD MÝNÝX UYDU ALICISI
    12 ay server hediye

MERSAT ROYAL FULL HD MÝNÝ UYDU NEXT ÜRETÝMÝ
    Konu alemci_1987 tarafýndan (15-09-2016 Saat 16:42 ) deðiþtirilmiþtir.
    Dürüstlük, pahalý bir mülktür ; ucuz insanlarda bulunmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

1 sene paylaþýmlý cihazlarda genelde server sorunu ( donma vs) gibi cok oluyor bilginiz olsun hangisi diye sorarsanýz next amigo olabilir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

next amigo+plus nextin yeni çýkarrtýðý 1 yýl serveri beleþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Next machina 3D çift tuner gri kasa cihazý al derim kampanya yaptýlar 359.tl satýlýyor daha geçen ay cihaz 550.tl fiyatý vardý. bazý sitelerde 359.tl fiyata ek olarak 6. ay server hediyesi veriyor.
    Konu mete55 tarafýndan (16-09-2016 Saat 01:16 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bana kalýrsa android uydu alýcýsý alderim bilgi sayargibi kullan bende korax g5 var biryýldýr kullanýyorum memlunum
    Asla Baþkalarýnýn Umudunu Kýrma, Belki Sahip Olduðu Tek Þey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Deðerine Paha Biçilmez...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Editör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    1 sene paylaþýmlý cihazlarda genelde server sorunu ( donma vs) gibi cok oluyor bilginiz olsun hangisi diye sorarsanýz next amigo olabilir
    next amigo 12 ay server hediyeli birde hiremco oda ayný bu iksi arasýnda kaldým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mete55 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Next machina 3D çift tuner gri kasa cihazý al derim kampanya yaptýlar 359.tl satýlýyor daha geçen ay cihaz 550.tl fiyatý vardý. bazý sitelerde 359.tl fiyata ek olarak 6. ay server hediyesi veriyor.
    mete 55 arkadaþýmýzýn tavsiye etiði cihaz türkiyenin en iyi cihazlarýndan biri bu fiyata karýlmayacak bir cihaz ben next amigo kulanýyorum nisan 2014 te aldým genelde bir yýl olan free servere hala devam ediyor
    nete bu cihaz için bu þekil yazýp araþtýrýrsan detaylara ulaþýrsýn

next machina 3d kampanya

karar senin
    Konu cafi tarafýndan (16-09-2016 Saat 01:45 ) deðiþtirilmiþtir.
    paylaþmak güzeldir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cafi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    mete 55 arkadaþýmýzýn tavsiye etiði cihaz türkiyenin en iyi cihazlarýndan biri bu fiyata karýlmayacak bir cihaz ben next amigo kulanýyorum nisan 2014 te aldým genelde bir yýl free servere hala devam ediyor karar seninin
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bende Next machina var üstad zaten. 550.tl para vermiþtim þimdi yarý fiyatýna satýlýyor. Kampanyasý bitmeden cihaz alacak olanlar kaçýrmasýn derim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cafi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    mete 55 arkadaþýmýzýn tavsiye etiði cihaz türkiyenin en iyi cihazlarýndan biri bu fiyata karýlmayacak bir cihaz ben next amigo kulanýyorum nisan 2014 te aldým genelde bir yýl olan free servere hala devam ediyor
    nete bu cihaz için bu þekil yazýp araþtýrýrsan detaylara ulaþýrsýn

next machina 3d kampanya

karar senin

güzel makina ancak bunu geclecek sene alýrým next amigo su an bnm için ideal ama sorun yasarmýyým onu bilmiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

next amigonun bir tek sorunu var bazen kýsa süre sinyali algýlýyamýyor sinyal yok yazýyor 27.07.2016 yazýlýmý yüklenirse thor ve astra 4a uydusundaki powervu ile açýlan kanalarý izleyebilirsin genelde belgesel kanallar
    paylaþmak güzeldir

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri