Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Tivibu +6 TL ye yaptıgı teklif

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam 8mbs 50 akk kullaniyrdum bunlar aradi beni +5tl verin 16 mbs akk olmayacak dediler tivibudada rahat edersiniz bazen hat zayif oluyor ya donma vs gibi ok dedim kabul ettim telekom sitesinde 16 mbs 50 akk gorunuyor ama akk yok 50 gb kotayi ben geciyorum surekli

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ustam AKK olayı yoksa gerçekten süper olmuş diyeyim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı habib_723 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ustam AKK olayı yoksa gerçekten süper olmuş diyeyim.
    Akk olsaydi kabul etmeyecektim zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ustam turktelekomla konuştum bana böyle bir teklif yapayacaklarını söylediler acaba diyorum sizin hizmet numaranızı özelden alıp tekrar müşteri hizmetlerini arayıp bana da aynısından sunmalarını isteyebilir miyim.. Rica etsem böyle bir kolaylık sağlar mısınız bana..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

guzel hyat vermisler sana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı habib_723 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ustam turktelekomla konuştum bana böyle bir teklif yapayacaklarını söylediler acaba diyorum sizin hizmet numaranızı özelden alıp tekrar müşteri hizmetlerini arayıp bana da aynısından sunmalarını isteyebilir miyim.. Rica etsem böyle bir kolaylık sağlar mısınız bana..
    Benim hatta akk vermesinler daha sonra [emoji47] hat peterin ustune biz yeni uyeyiz 6 ay oldu onunda etkisi varmi bilmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O zaman sıkıntı olursa sizin için hiç yapmayım.. Tesekkur ederim saolasin yinede

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri