REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Tivibu +6 TL ye yaptıgı teklif

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Tivibu +6 TL ye yaptıgı teklif

Bende tivibu giriş hd paketi vardı bugun aradılar sine tivi kanalları hd +belgesel+çocuk kanalları+spor kanalları (tivibuspor 2-3-4 hariç)seç izle arşivide dahil 6 tl ye verelim dediler tahattüte ek olarak kabul ettim normalde 38 tl dediler bilginize

Geçtigim paketin ismi Tivibu Ev Sinema Paketi HD

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun ustam bende full modul var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şöyle özetleyim 16 mbs sınırsız internet+tivibu hd giriş ve sinema uyelige toplam 77.50 vermiş olacam modemde verdiler 24 ay tahattüt böyle ama tivibunun seç izle arşivi gerçekten cok iyi reklamsız izlemesi hd olarak cok iyi oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun üsdat. Umarım aynı teklif bizede gelir. Saygı ile.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kota ne kadar verdiler.. Bana Arçelik kampanyasından 1 yıllık ücretsiz modül verdiler.. Ama iptv daha farklı ve güzel oluyor.. 16mbps ve 75gb akk verildiyse eğer iyi fiyat

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı habib_723 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kota ne kadar verdiler.. Bana Arçelik kampanyasından 1 yıllık ücretsiz modül verdiler.. Ama iptv daha farklı ve güzel oluyor.. 16mbps ve 75gb akk verildiyse eğer iyi fiyat

50mbs gorunuyor ama benim 16 mbs de akk hiz dusurma yok iptv tivibu daha ii

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Normal internet akk si için söylüyorum.. Yoksa tivibu için çekilen hatta akk vs yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı habib_723 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Normal internet akk si için söylüyorum.. Yoksa tivibu için çekilen hatta akk vs yok

Akk yok hocam

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bana akk siz internet paketi ve tivibu yu versin 100lira verirdim şahsen.. Çünkü akk siz paket olan internet fiyatı bile 130tl den aşağı bile değil... Yani şöyle söyleyeyim internet paketimde işte 75gb den sonra hız 3mbps ye düşmeyecek ve ayrıca tivibu da olsa derlerse kaçırmam ama bence hala da akk siz paketin o fiyata olabileceğini düşünemiyorum doğrusu.. Ustam normal internet paket bilgilerinize bakar mısınız Emin misiniz akk siz olduguna.. Bakın tivibu hattı farklı oluyor onda akk olmaz ama Wifi ya da lan wlan olan internet akk siz olmaz yinede bi bakıp cevaplar mısınız

Konu habib_723 tarafından (24-09-2016 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam 8mbs 50 akk kullaniyrdum bunlar aradi beni +5tl verin 16 mbs akk olmayacak dediler tivibudada rahat edersiniz bazen hat zayif oluyor ya donma vs gibi ok dedim kabul ettim telekom sitesinde 16 mbs 50 akk gorunuyor ama akk yok 50 gb kotayi ben geciyorum surekli

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri