REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Digiturk Yeni Fiyat Politikası Yeni Paketler Haziran 2017

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Digiturk Yeni Fiyat Politikası Yeni Paketler Haziran 2017

Arkadaşlar merhaba bu konumuzda digiturk fiyatları hakkında yapılan teklifleri -paket fiyatları hakkında kendi aramızda tartışabiliriz.

Digiturk haziran 2017 tarihinden itibaren yeni paket fiyatlarını ve paketlerini sunmaya hazırlanıyor.Yeni paket sistemi ve fiyatlarıı 2. mesajda bulabilirsiniz.
    Konu Editor tarafından (06-06-2017 Saat 20:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başka siteden alıntıdır teşekkur ederiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Spor paketini birlestirmisler 99 tl olmus spor.paketinde.film.kanali.olursa oda 125 tl biraz cok.gibi sanki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim anlamadığım kafama takılan konu tff 1lig diyor süper lig niye demiyorlar acaba
    Konu Hikmet™ tarafından (09-06-2017 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f.pala Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim anlamadığım kafama takılan konu tff 1lig diyor süper lig niye demiyorlar acaba
    TFF 1 .ligte digiturk te yayınlacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Digitürk'ün bu tanıtımı sanırım oldukça eski.Zira mayıs itibariyle AKK kalkmış olması gerekmiyor mu?..İkinci hususta Superonline İnt.aboneliğin varsa,bu indirimler o zaman geçerli..Ya da ben böyle anladım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Digitürk'ün bu tanıtımı sanırım oldukça eski.Zira mayıs itibariyle AKK kalkmış olması gerekmiyor mu?..İkinci hususta Superonline İnt.aboneliğin varsa,bu indirimler o zaman geçerli..Ya da ben böyle anladım..
    Daha dün açıkladılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ateş pahası fiyatlar kim alacak bunları

En iyisi mi al bir iptv aboneliği içersinde hepsi mevcut 6 ayda vececeğin ücret 150 tl yi geçmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ateş pahası fiyatlar kim alacak bunları

En iyisi mi al bir iptv aboneliği içersinde hepsi mevcut 6 ayda vececeğin ücret 150 tl yi geçmez
    Digiturk falan almam gecen sene bile pahalı gelmişti bana en iyisi tivibu bence sınırsız internet 16 mbs ve tivibu 75 tl oduyorum film paketi iptv tivibu super canak manak derdi yok istedigim içerigi izliyorum tekrarlarınıda izliyorum tivibudan memnunum acıkcası digiturke elveda
    Konu Editor tarafından (08-06-2017 Saat 01:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dijitürk türkken aynı şikayetler arapken yine aynı şikayet...çok pahalı,çok yüksek falan filan...ya seyretmiyeceksin yada illegal seyretme yolları arayacaksın..bu ticari şirketlerin almanı fransızı arabı neyse türküde para kazanmak için dükkan açıyor...devir serbest ekonomi devri...körün tuttuğunu öptüğü devir...öptürmemek için kör taklidi yapma devri...
    CİMBOMLU

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri