Konu maas tarafından (15-06-2017 Saat 06:06 ) değiştirilmiştir.
Vestel UD9200 4K SMART LED TV
ARÇELİK 32" SMART TV
NEXT 2071HD
NEXT 64HD
H96 PRO PLUS ANDROİD TV BOX
Disneyplus
Netflix
Tivibu Go süper paket
Dsmart go
Turkcel Tv+ Mini paket
Blutv hepsiburada premium
Evet biraz karmaşık.Araştırınca benim 48UA9350 vestel'in desteklediğini sanıyorum.
Gözlükler de 30 tl civarı.
Ses olayında ise görüntününün biri için sesi tv hoparlörlerinden,diğeri için ise kulaklıklardan alabiliyoruz.
Fakat çok ilgimi çekmediğinden denemeyi düşünmüyorum.Yine de deneyecek olursam sonucu muhakkak yazarım.
Teşekkürler.
Vestel UD9200 4K SMART LED TV
ARÇELİK 32" SMART TV
NEXT 2071HD
NEXT 64HD
H96 PRO PLUS ANDROİD TV BOX
Disneyplus
Netflix
Tivibu Go süper paket
Dsmart go
Turkcel Tv+ Mini paket
Blutv hepsiburada premium
Teşekkür ederim hallettim emeği geçen herkese teşekkür ederimDts olayını çözdük şimdi gereksiz şeyleri kaldırmam gerekiyor boşuna tv kasmasın diye ve ayrıca garanti dili kaldı mı cihaz şimdi ? Yazılım yükleme yapmadım sadece editlem yaptım. Tv den bin dosyasını çektim editleyip geri yükledim.
55R8060U 55 inç 4k Smart Tv revize ürün 1500 tl ye aldım çok memnunum herhangi bir sıkıntısı yok sadece Dts film ses çıkmıyor du.
Smart tv lerde kulaklık jackının ses kesmeme olayını nasıl çözebiliriz? Kulaklık takınca tv hoparlör kapansın ve kumandadan ses açma kısma tuşları kulaklık çıkışını yönetsin eğer buna bir çözüm varsa süper olur. Ses sistemi sürekli tv de takılı duruyor çünkü her seferinde ses ayarlarına girip kulaklık ses çıkış ayarlaması çok zahmet verici
Cok tesekkurler!
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri