REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Sayfa 18/37 İlkİlk ... 8910111213141516171819202122232425262728 ... SonSon
362 sonuçtan 171 ile 180 arası

Konu: Vestel SMART 4K Kullananlar Kulubü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı A.Bozoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba hangi servis sağlayıcısından internet hizmeti kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat, süperonline kullananlarda benzer sorunlar mevcut.
    Aynen hocam superonline, ben çözümünü bulamadım valla, modemde de bandwith genişliğini düzenleyecek sayfa göremedim, var mıdır bir çözümü bildiğiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KANAL LİSTESİ GÜNCEL NERDEN İNDİREBİLİRİM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı isoacar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    KANAL LİSTESİ GÜNCEL NERDEN İNDİREBİLİRİM
    vestel ve smart sa tv niz bunu indirebilirsiniz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selsay58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    en iyisi hiç uğraşamamak ozaman vestel aldığıma ben de pişmanım cihaza dogru düzgün yazılım vermeden desteği kestiler, cevap için tşk. ederim.
    ttnette problem yok hocam netflix çok duzgun calısıyor hatta en iyi program netflix calısıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Superonline serveri ile alakalı bir çok kullanıcı aynı sorundan şikayetçi, diğer forumlarda tartışılıyor. Ben turknet adsl 10-11mbps kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
    Alıntı werveti Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynen hocam superonline, ben çözümünü bulamadım valla, modemde de bandwith genişliğini düzenleyecek sayfa göremedim, var mıdır bir çözümü bildiğiniz?
    GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Vestel UD9200 4K SMART LED TV
    ARÇELİK 32" SMART TV
    NEXT 2071HD
    NEXT 64HD
    H96 PRO PLUS ANDROİD TV BOX
    Disneyplus
    Netflix
    Tivibu Go süper paket
    Dsmart go
    Turkcel Tv+ Mini paket
    Blutv hepsiburada premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı A.Bozoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Superonline serveri ile alakalı bir çok kullanıcı aynı sorundan şikayetçi, diğer forumlarda tartışılıyor. Ben turknet adsl 10-11mbps kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Üstad ben çifte ekran gözlük aldım ama tv de aktif etmeme rağmen çift ekran çalışmıyor demekki tvde extra özellik lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=Advertorial;879230]ttnette problem yok hocam netflix çok duzgun calısıyor hatta en iyi program netflix calısıyor

dogrudur da üstat yazılımı yüklüyemiyoruz netflixi çıkaramadık bitürlü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

keşke siz abiler ( elektronik konulardan anlayan kişiler ) şu işleri video yapıp sosyal medyada paylaşsaydınız. 24 saate yakındır o kadar farklı şeyler denedim ki ne yaptıysam olmadı. netflix i ekleyemedim. sinirimden çatladım desem yeridir. burada paylaşım yapan emegi geçen abilere teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok teşekkür ederim, birazdan kurcalayacağım...

Sayfa 18/37 İlkİlk ... 8910111213141516171819202122232425262728 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri