REKLAM

Konuya Etiketlenenler

363 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Vestel SMART 4K Kullananlar Kulubü

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Son cikanlar bunlar ustam. Netflix editleme yapmadan aktif. Smart menusu daha hizli geldi bana ve tarayicidan maç yayını yapan bir kaç site denedim sorunsuz açtı.

SM-J500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Vestel UD9200 4K SMART LED TV
    ARÇELİK 32" SMART TV
    NEXT 2071HD
    NEXT 64HD
    H96 PRO PLUS ANDROİD TV BOX
    Disneyplus
    Netflix
    Tivibu Go süper paket
    Dsmart go
    Turkcel Tv+ Mini paket
    Blutv hepsiburada premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı A.Bozoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Son cikanlar bunlar ustam. Netflix editleme yapmadan aktif. Smart menusu daha hizli geldi bana ve tarayicidan maç yayını yapan bir kaç site denedim sorunsuz açtı.

Akşam denerim ustad digiturk dilegin yerde uygulaması gelse oda iyi olur aslında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı A.Bozoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

selamlar bu tv androidmi acaba? eğer öyleyse kodi filan denedinizmi ve görüntü nasıl memnunmusunuz yanlış algılamadıysam Vestel 4k tv den bahsediyoruz değilmi aynı zamanda tv nin tunerinden TRT4K yayını seyredebiliyormuyuz ? güle güle kullanın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı harkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selamlar bu tv androidmi acaba? eğer öyleyse kodi filan denedinizmi ve görüntü nasıl memnunmusunuz yanlış algılamadıysam Vestel 4k tv den bahsediyoruz değilmi aynı zamanda tv nin tunerinden TRT4K yayını seyredebiliyormuyuz ? güle güle kullanın
    Android degil kendine ozgu uygulamalari var trt4k yi kendi tunerinden izliyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı harkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba sn.Editör sorularınızı yanıtlamış ek olarak dahili uydu alıcısının biss k.e.y desteği var. Tv'nin smart menüsü android tabanlı değil, linux olarak görünüyor, zira google hesabınızdan oturum açınca linuxtv'de oturum açtınız diye bildirim geliyor.
    Vestel UD9200 4K SMART LED TV
    ARÇELİK 32" SMART TV
    NEXT 2071HD
    NEXT 64HD
    H96 PRO PLUS ANDROİD TV BOX
    Disneyplus
    Netflix
    Tivibu Go süper paket
    Dsmart go
    Turkcel Tv+ Mini paket
    Blutv hepsiburada premium

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri