REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Sayfa 34/37 İlkİlk ... 92425262728293031323334353637 SonSon
362 sonuçtan 331 ile 340 arası

Konu: Vestel SMART 4K Kullananlar Kulubü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ben de Vestel 55UA9800 tv yi almak istiyorum. Tavsiye eder misiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karakurt19 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar ben de Vestel 55UA9800 tv yi almak istiyorum. Tavsiye eder misiniz?
    Bende vestel 4k var 5 senedir memnunum acıkcası fiyatıda uygun vestellerin ayrıca ssiptv de var guncel iptv listesi ile takipte kalırsınız ustad

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende vestel 4k var 5 senedir memnunum acıkcası fiyatıda uygun vestellerin ayrıca ssiptv de var guncel iptv listesi ile takipte kalırsınız ustad
    Teşekkürler kardeşim,en kısa zamanda ben de Vestel’i olacağım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm ustat vestel 55 4 k tv var ıcınde ssiptv bu eklentı var ama ne yaptımsa aypıtvyı yukleyemedım bıraz acıklarsan memnun olurum resımlı saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turan45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm ustat vestel 55 4 k tv var ıcınde ssiptv bu eklentı var ama ne yaptımsa aypıtvyı yukleyemedım bıraz acıklarsan memnun olurum resımlı saygılar
    Çok basit ssiptv yi aç ustad sağ üst köşede ayarlara tıkla (soru işaretinin yanında olan 3 cü sıradaki)baglantı kodu kısmı var oradan kod alma kısmına gel kodu al buraya yaz ben sana bizim iptv dosyasını yuklerim ok bu sırada tv ile internetniz baglı olması gerekiyor her zaman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok basit ssiptv yi aç ustad sağ üst köşede ayarlara tıkla (soru işaretinin yanında olan 3 cü sıradaki)baglantı kodu kısmı var oradan kod alma kısmına gel kodu al buraya yaz ben sana bizim iptv dosyasını yuklerim ok bu sırada tv ile internetniz baglı olması gerekiyor her zaman
    buyur ustat...kod..

netım tvye kaplosuz baglanıyor saygılar
    Konu Simba tarafından (06-11-2020 Saat 11:56 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turan45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    buyur ustat...kod..

netım tvye kaplosuz baglanıyor saygılar
    M130 kullanıyorsunuz ben listeyi yukledim koduda sildim üstad ok şimdi bakın ssiptv uygulamasındaki oynatma listesine kanallar gelmiş olması lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

M130 kullanıyorsunuz ben listeyi yukledim koduda sildim üstad ok şimdi bakın ssiptv uygulamasındaki oynatma listesine kanallar gelmiş olması lazım
    malesef gelmemıs ugrastıgınız ıcın tesekkur ederım ıyı calışmalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

malesef gelmemıs ugrastıgınız ıcın tesekkur ederım ıyı calışmalar
    Hocam gelmiş olması lazım ben listeyi yukledim gorunuyor siz tv nizi fişten cekin tekrar takın ssiptv uygulamasına girin oynatma listemde olması lazım bendede aynı tv var cunki

Ben sizin tv nize baglandım cunki alttada liste var oldugu gorunuyor
    Konu Simba tarafından (06-11-2020 Saat 13:22 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yuklenıyor gorunuyor ama kanal lıstesı gorunmuyor tvyı kapattım actım olmadı malesef ugras verdıgınız ıcın cok tesekkur ederım saygılar

Sayfa 34/37 İlkİlk ... 92425262728293031323334353637 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri