Merhaba arkadaşlar bende tv almak istiyorum vestel nasıl önerebilir misiniz 140 ekran gibi almayi düşünüyorum Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar bende tv almak istiyorum vestel nasıl önerebilir misiniz 140 ekran gibi almayi düşünüyorum Teşekkürler
Garanti dışı kalacağını sanmıyorum, Vestel istese yazılımla bu editlemenin önüne geçebilir fakat buna müsaade ediyor. Yasal bazı durumlardan (lisan gibi) dolayı bazı özellikler pasif konuma getiriliyor ülkemizde. Mesela TV kurulumunda farklı ülke secince smart menüsünde farklı uygulamalar çıkması gibi. Ses olayını hiç denemedim ama ayarlarda TV hoparlörleri açık kapalı seçeneği vardı sanırım.
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vestel UD9200 4K SMART LED TV
ARÇELİK 32" SMART TV
NEXT 2071HD
NEXT 64HD
H96 PRO PLUS ANDROİD TV BOX
Disneyplus
Netflix
Tivibu Go süper paket
Dsmart go
Turkcel Tv+ Mini paket
Blutv hepsiburada premium
ARÇELİK 32" SMART TV
NEXT 2071HD
NEXT 64HD
Disneyplus
Netflix
Tivibu Go süper paket
Dsmart go
Turkcel Tv+ Mini paket
Aynı anakarti kullanan philips, LG vs yazılımlarına bakmak lazım belki smart menüsü daha gelişmiş olan bir model vardır. Ama öncesinde full yazılımı seri no ile adem beyden talep etmek gerekir.
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konu A.Bozoğlu tarafından (22-04-2018 Saat 18:23 ) değiştirilmiştir.
ARÇELİK 32" SMART TV
NEXT 2071HD
NEXT 64HD
Disneyplus
Netflix
Tivibu Go süper paket
Dsmart go
Turkcel Tv+ Mini paket
Thanks for all the hard work
Çok başarılı ayrıntılı bir anlatım.inşallah ben de başarılı bir uygulama yaparım ve sevincimi sizinle paylaşırım. Kalpten Teşekkürler.
SwProfile.BIN_Patcher uygulaması açılıyor ancak bin dosyasını seçtiğimde donuyor ve uzun süre yanıt vermiyor. Hayrına güncel MB120 için "upgrade_mb120.bin" in patchlenmiş halini buluta alıp paylaşsanız çok hayra geçer.PVR yani kayıt özelliği olsa yeterli..
![]()
ARÇELİK 32" SMART TV
NEXT 2071HD
NEXT 64HD
Disneyplus
Netflix
Tivibu Go süper paket
Dsmart go
Turkcel Tv+ Mini paket
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri