Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Mars Komplosu ! Mars'ta Neler Oluyor Video Belgesel

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

izle Mars Komplosu ! Mars'ta Neler Oluyor Video Belgesel

Hazýrlayan: Kaan Ünsal Alphan
    Mars’taki hayat nasýl sona erdi?
    NASA’nýn yürüttüðü gizli Mars Programý’nýn amacý ve dünya kamuoyundan gizlemeye çalýþtýklarý.
    Bu programda yer almýþ itirafçýlarýn þüpheli ölümleri.
    Mars’ta farklý zamanlarda çekilmiþ gizemli kareler ve araþtýrmacýlarýn analizleri.
    “Mars One” projesi ve aþýlamamýþ sýkýntýlarý.
    [YOUTUBE]yL2_cPP5JLs[/YOUTUBE]

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok þaþýrdým bu belgeseli daha önce hiç izlememiþtim. aklýmdaki marsla ilgili bir sürü soruya kýsmen cevap oldu acaba dünya dýþý varlýklar teknoloji karþýlýðýnda insan dna'sýný araþtýrmak üzere dünya dýþý ve dünyalýlarla gizli bir anlaþmamý yapýlmýþtý. ve rahatlýkla marsa seneler önce adam yollanabiliniyordu. çok gizemli ve bir o akadarda ilginç bir belgesel, bu günden sonra artýk uzaylý ve dünya dýþý varlýklar yok demiyecem. bu güzel belgeseli bize sunduðun için sana çok teþekkür ediyorum saygý deðer editör arkadaþým. ilginçti hemde çok ilginç ve sýra dýþý bir belgeseldi.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    çok þaþýrdým bu belgeseli daha önce hiç izlememiþtim. aklýmdaki marsla ilgili bir sürü soruya kýsmen cevap oldu acaba dünya dýþý varlýklar teknoloji karþýlýðýnda insan dna'sýný araþtýrmak üzere dünya dýþý ve dünyalýlarla gizli bir anlaþmamý yapýlmýþtý. ve rahatlýkla marsa seneler önce adam yollanabiliniyordu. çok gizemli ve bir o akadarda ilginç bir belgesel, bu günden sonra artýk uzaylý ve dünya dýþý varlýklar yok demiyecem. bu güzel belgeseli bize sunduðun için sana çok teþekkür ediyorum saygý deðer editör arkadaþým. ilginçti hemde çok ilginç ve sýra dýþý bir belgeseldi.
    Var abi marsta yaþam olmadý senle gideriz ikimiz marsa ýþýlanma olayý ne kadar ters gelsede ýþýnlanma ile gitmiþ olabilirler bence zaten bayan clinton baþkan vs olursa nasa gerçeklerini aydýnlatacam diye vaatte bulunmuþ bakalým neler olacak ama bu nasa herþeyi gerçekten biliyorda acýklayamadý seyler var bence

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu belgeselde bizlerden çok þey gizlediklerini öðrendim. demekki bilmediyimiz çok þeyler var daha baksana atom çekirdeyi ile çalýþan özel uzak mekikleri, ve parçalanýp yeniden birleþen atom çekirdeklerinden oluþan yakýt, özel dizayle hazýrlanmýþ uzay mekikleri. ýþýnlanma. vs vs hepsi çok ilginçti cidden keþke elimizde imkan olsada gitsek ya. orayý cennet yaparým valla cennet. ah imkan olsada gitsek ya... ne güzel olur.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri