Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Tüm Ulusumuzun Başı SAOLSUN

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9 Tüm Ulusumuzun Başı SAOLSUN

Acılar malesefki tarifsiz bu ülkenin başında bu PKK belası yıllardır bitmedi gitti Şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına sabır versin zamanında dayımda karsta sehit olmuştu ocaga düşen ateş kolay kolay sönmuyor

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Durak Karakolu önündeki kontrol noktasına PKK'lı teröristlerce bombalı araçla hain saldırı düzenlendi. Başbakan Binali Yıldırım, hain saldırıda 10 asker şehit olduğunu, 8 sivil vatandaşın da hayatını kaybettiğini açıkladı.
    Konu Editor tarafından (10-10-2016 Saat 02:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şehitlerimize allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum. Başınız sağ olsun @editör. allah geriye kalanlara sabırlar versin.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Milletimizin başı sağolsun Allahtan rahmet diliyorum bunu yapan şerefsizler hesabını verecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet dostlar acımız büyük.Ve maalesef acılar azalacağına gün be gün artıyor.
    Bugün Ankara Garı katliamının yıl dönümü.Dünden bugüne azalan ne oldu? Toplu kıyımlar mı durdu,yoksa şehit olanlarda azalma mı oldu?Keşke bu soruya sevinç içinde EVET! diyebilseydik...Ama bu durum yaşadığımız gerçekle bağdaşmıyor.Dünün söylemiyle bukünkü söylem siyasetçinin dilinde aynı.Değişmeyen tek şey o.Terörün kükü kazınacakAma kazınan tek şey bir daha varolmayacak hayatlar,yitip giden umutlar.Sanki yazgımız bu oldu.On yıl önce dağlarda terörist kovalayan güvenlik ğüçlerinden, bugün karakollarında dürbünle terörist gözleyen savunmacı duruma düştük..Ve siyasetçinin dilinde "terörün kökü kazanacak!""Keşke!" diyebilmeyi çok ama çook istiyorum.Ama ben sırça köşkte yaşamıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alçak saldırıyı yapanları,destek verenleri bunların terör partisine oy verenleri Allah'a havale ediyorum..

Allah, Tüm şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin,Yaralılara şifa versin.amin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hain eller bir gün kırılacak kuduran köpek cami avlusuna pislermiş bunlarda son günlerini yaşıyorlar hainlerin yaptıkları yanına kar kalmaz elbet bunun hesabı sorulur şehitlerimize ALLAH,tan rahmet acılı yakınlarına ve eşlerine sabırlar diliyorum.Türkiyenin başı sağ olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ah be Anadolu. Şimdi her köşen ağIɑyan ANA’dolu..

Öldürenlere ‘KAHHAR’ İsminle, Şehitlerimize ‘RAHMAN VE RAHİM’ İsminle, YaralıIɑra ‘ŞAFİ’ İsminle Tecelli Et YARABBİ..
    ‎’Uyursan ölürsün’ demişti Komutanım..
    Sustum..

‘DEVLET UYUDUĞU İÇİN ÖLÜYORUZ
    DİYEMEDİM!

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Vatan İçin Ölmekse Kaderim, Böyle Kaderin Ellerinden Öperim.
    (Mehmet Akif Ersoy)
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu kandile girip ne var ne yok bombalanması lazım yılanın en büyügünü ezecekki küçügü ses cıkaramazsın yoksa bu ülkenin basından ne pkk eksik olur ne fetö eksik olur nede bilmem ne eksik olur

Tüm ülkenin Başı saolsun tekrardan
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Acıların en büyüğü evlat acısıdır.Evlatlarını Askere göndermeyenler,sahte çürük raporu alıp Askerlikten kaçanlar....Geceleri nasıl rahat uyuyorsunuz! Birde utanmadan sosyal paylaşım sitelerinde ahkam kesiyorsunuz.Allah, bu acıyı yaşatanları, buna da göz yumanları ve buna sebep olanları yerle bir etsin inşallah.
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uyurlar Hilmi dost,uyurlar!..Kiminin Vatan Sevgisi canı pahasınadır,kiminin sevgisi parasının yettiği yere kadardır.Bizler için vatanı sevmek ibadetse,bazıları için bu ticaretten ne kadar kazandığıdır.Bizler böyle bir sevginin kutsallığı ile övünürken,onlar uyanıklığın
    kitabını yazanlardır.Uysunlar,uysunlar da uyanmasınlar inşallah!...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri