REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
35 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Napoli - Beşiktaş Maçını Yayınlayan Yabancı Kanallar 19.10.2016

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı redyellow Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tivibi Spor 2
    Orada olduğunu bende biliyorum hotbird de veya farklı bir uydu da var mı diye sordum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

CANAL+SPORT HD hotbird uydusunda veriyor paylaşımda acık epg den kontrol ettim maçı veriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selçuk1988 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Orada olduğunu bende biliyorum hotbird de veya farklı bir uydu da var mı diye sordum
    Diger konuda yaziyor hocam Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Editor tarafından (19-10-2016 Saat 12:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu adreste bütün maçların yayınlandığı kanal uydu frekans ve kablolu kablosuz yayın bilgileri veriliyor arkadaşlar google playde uygulamasıda var
    Konu socaboys73 tarafından (19-10-2016 Saat 12:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik bilgi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Diger konuda yaziyor hocam Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkür ederim usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı socaboys73 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu adreste bütün maçların yayınlandığı kanal uydu frekans ve kablolu kablosuz yayın bilgileri veriliyor arkadaşlar google playde uygulamasıda var
    Google play de ismi ne geçiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selçuk1988 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazınızda hangi KANALDA denilmiş, onun için yazdım... uydu konusunda bilgim yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bulunursa maç günü paylaşılır
    Var mı bir gelişme?

Linki olan?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

idman tv maçı vericekmiş bjk macını

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Canal sport 2 kelek atti yayinlamiyo

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri