REKLAM

Teekkur Teekkur:  0
Beeni Beeni:  0
2 sonutan 1 ile 2 aras

Konu: “Milan’a bile gitmem !”

Hybrid View

nceki Mesaj nceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanc Bilgi Mens

Standart “Milan’a bile gitmem !”

“Milan’a bile gitmem !”
    G.Saray'n baarl defans oyuncusu Tomas, Milan'dan teklif gelse bile G.Saray'dan ayrlmam dedi.

18 Aralk 2006 09:59
    Geen sezon devre aras tatilinden dnmemek gibi bir dncem vard. nk paramz alamyorduk. Bu kez tatil dnn iple ekiyorum. 2009’a kadar buradaym"

BR defans oyuncusunun en nemli grevi, kendi kalesini tehlikelerden korumaktr. Eer ma gol yemeden bitirmiseniz, sizden mutlusu yoktur. Hele bir de attnz gol galibiyeti getiriyorsa, mutluluunuz ikiye katlanr. Tpk G.Saray’n Hrvat stoperi Stjepan Tomas gibi. Biri F.Bahe’de olmak zere Trkiye’de 4. sezonunu geiren Tomas, daha nce iki kez kendi kalesine gol atma talihsizliini yaad. nceki akam oynanan Kayserispor kupa manda ibre tersine dnd ve G.Saray Tomas’n att golle sahadan galip ayrld.

Grevini yapm olmann verdii gnl rahatl ile lkesine uan Tomas, iini Hrriyet’e dkt. "2009’a kadar szlemem var. G.Saray’da mutluyum ve ayrlmay dnmyorum. Deil baka bir takm, Milan’a bile gitmem" diyen Tomas, unlar syledi:

nsan ailesinden kopar m?

"Havaalanna her geliimde getiimiz sezonu hatrlyorum. Paramz alamadmz iin skntlydm. Bu yzden tatilden dnmemek gibi bir dncem vard. Ancak bu kez durum ok farkl. imdeki mutluluu tarif edemem. Tatil dnn iple ekip, yine geleceim.

Yorucu bir sezon geiriyoruz. Dinlendikten sonra bomba gibi dneceim. Bu sezon hibir sorunumuz yok. Song’la mkemmel bir uyum iindeyiz. yldr birlikte oynuyoruz ve oynamaya da devam edeceiz.

Getiimiz sezonun ortalarndan itibaren teklifler alyorum. Hala teklifler var. Bu tekliflerin hibir nemi yok. Deil dier takmlar, Milan bile istese gitmem. Ben, yuvam olarak grdm G.Saray’da ok mutluyum. nsan ailesinden ayrlr m? 2009’a kadar szlemem var ve sonuna kadar buradaym.

Kim ne dnrse dnsn fark etmez. ampiyonluun en byk aday biziz. 7 puanlk farkn hi nemi yok. Ben, hem F.Bahe, hem de G.Saray’da ampiyonluk yaam ender futbolculardan biriyim. En byk idealim, G.Saray formasyla Avrupa’da bir kupa kaldrmak.

Bo mukaveleye imza atarm

Kayserispor man kazandmz iin ok mutluyuz. Hele attm goln galibiyeti getirmesi, mutluluumu ikiye katlad. imdi mutlu bir ekilde tatile kyorum. Benim iin asl sevindirici olan taraf, ynetimin 2009 ylnda bitecek olan szlememi uzatmak iin teklifte bulunmas. Bo mukaveleye imza atmaya hazrm.

Defansmz getiimiz sezondan farkl bir grnt sergiliyor. Bu yzden rakibe ok fazla pozisyon vererek gol yiyoruz. Bu, hocann taktii ve biz karamayz.

Blent gibi olmak isterim

KAPTAN Blent Korkmaz, G.Saray’a en uzun sre hizmet eden futbolcuymu. Sizlerin deyimiyle ben de G.Saray’a en uzun sre hizmet eden yabanc futbolcu olmak istiyorum. Bir takmda kaptanlk yapmak kolay deil. Bana da bu byk ve erefli grevi verirlerse layk ile yerine getiririm. Kaptan olmak gibi bir saplantm yok ama grevden de kamam.

Evlenirsem burada kalrm

U an iin evlenmek gibi bir dncem yok. Ancak bu, srekli bekar kalacam anlamna gelmez. Eer ileride kararm deitirir ve evlenirsem, Trkiye’ye yerlemeyi dnyorum. lerleyen yllarda Trk vatandalna gemem istenirse, seve seve kabul ederim. nk ben, kendimi sizlerden biri olarak gryorum.

Hrriyet/Bayram Aydn

Kullanc Bilgi Mens

son dakika milan başkanı berlusconi tomas a yalvarmış ne olur bize gel diye ama tomas gitmek istememişşş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

u an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanc var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri