Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Soyunma odasýnda çiðköfte partisi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Soyunma odasýnda çiðköfte partisi

Soyunma odasýnda çiðköfte partisi
    Kendi sahasýnda seyircisinden mahrum F.Bahçe, Ýnegölspor'u 6-0 yenerken maç sonrasý Teknik Direktör Zico yeni transferi anlattý, futbolcular farklý galibiyeti kutladý.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Fortis Türkiye Kupasý'ndaki 3. maçlarýnda Ýnegölspor'u 6-0 yenerek, iyi baþladýklarý sezonun ilk yarýsýný iyi þekilde bitirdiklerini söyledi.

Zico, maçtan sonra düzenlenen basýn toplantýsýnda, ilk yarýda zor bir dönemden geçerek, zorlu maçlar oynadýklarýný kaydederek, þunlarý söyledi: ''Baþladýðýmýz gibi güzel bir þekilde bitirmemiz gerekiyordu. Futbolcularým saha içinde gereken her þeyi yaptýlar, rakiplerini ciddiye aldýlar. Yýlý güzel bir þekilde bitiriyoruz. Önümüzdeki yýlýn da kolay olmayacaðýný biliyorum. Futbolcularýma güveniyorum. Ýyi çalýþarak baþarýlý olacaðýmýza inanýyorum.'

' -ARA TRANSFER YAPILACAK MI?-

Zico, ara transfere yönelik yönetim kuruluna bir rapor verip vermeyeceði yönündeki soruyu, þöyle yanýtladý: ''Takýmda þu anda hafif sakatlýklarý olan oyuncular var. Bizimle birlikte çalýþamayan oyuncularýmýz var. Piyasada Fenerbahçe kalitesine uygun, Fenerbahçe þartlarýna uygun oyuncu olursa, Fenerbahçe formasý giymesi için giriþimde bulunabiliriz.''

Brezilyalý çalýþtýrýcý, sezonun ilk yarýsýndaki resmi maçlarda attýklarý toplam gol sayýsýnýn yüksek olmasýyla ilgili bir soruya da yanýt vererek, ''Bu periyotta futbolcularýmýn gol verimliliðinden dolayý çok mutluyum. Ofansif yapýya sahip çok oyuncumuz var. Çoðu zaman onlarý uyarmak zorunda kalýyoruz. Ofansif oyuncular kendilerini ileride göstermek istiyor. Ama savunmayý unutamazsýnýz. Fakat biz bu dengeyi iyi kurduk diye düþünüyorum'' þeklinde konuþtu.

-MAÇ SONU ÇÝÐ KÖFTE YEDÝLER-

Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet Ýnegölspor maçýndan sonra soyunma odasýnda çið köfte yedi.

Zico, konuyla ilgili soru üzerine, futbolcularýn kutlamalarý yemek yiyerek yapmayý sevdiðini ifade ederek, þöyle konuþtu: ''Oyuncularýmýz yemek yiyerek, birbirleriyle þakalaþarak normal bir þekilde maçý kutladýlar. Çok fazla enerji harcadýlar bunu bir þekilde atlatmaya çalýþtýlar. Fakat bu herhangi bir kutlama deðildi. Güzel bir maçýn ardýndan yaptýðýmýz bir þeydi. Hiçbir þey elde etmediðimizi biliyoruz.'' Zico, yarýn Ýstanbul'dan ayrýlarak ülkesine gideceðini bildirdi

. -FUTBOLCULARIN GÖRÜÞLERÝ-

Fenerbahçe kalecisi Serdar, maç sonrasý yaptýðý açýklamada takýmdaki kalecilerin çok iyi performans gösterdiðini belirterek, ''Þu anda Volkan oynuyor ve çok iyi bir performansý var. Ben de hocamýz görev verdiðinde iyi performans sergiliyorum. Ayrýca altyapýda da çok iyi 2 kalecimiz var. Rüþtü'nün de aramýza bir an önce dönmesini bekliyoruz. O da dönünce kaleciye ihtiyaç duyacaðýmýzý düþünmüyorum'' þeklinde konuþtu. Savunma oyuncusu Can ise sezona 6-0'lýk Kayseri Erciyesspor galibiyeti ile baþladýklarýný ve yine 6-0'lýk bir galibiyetle yýlý tamamladýklarýný söyledi.

Can, kulübe verilen cezalarla ilgili olarak sorulan bir soruya, ''Bu konuda konuþmak bize düþmez ama keþke seyircimiz maçta olsaydý. Seyircimiz olduðu zaman daha iyi oynuyoruz. 2007'de tüm kupalarý alýp taraftarýmýza hediye edeceðiz'' dedi. Bu arada Fenerbahçeli futbolcu Serkan Balcý'nýn yarýn sabah Kadýköy Acýbadem Hastanesi'nde burnundaki kemik eðriliði nedeniyle bir operasyon geçireceði bildirildi.

AA

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Savunma oyuncusu Can ise sezona 6-0'lık Kayseri Erciyesspor galibiyeti ile başladıklarını ve yine 6-0'lık bir galibiyetle yılı tamamladıklarını söyledi.

ben çok seviyorum bu skoru her sene 1-2 tane bu skorlu maçlar kazandırıyor fenerim bize . Acaba eski bir maçı hep gündemde mi tutmak istiyorlar . hep 6 ya gelince takım bir anda duruyor. Hiç 7 atmıyorlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri