Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: SATILIK NEXT 18500 HD CIS PLUS

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart SATILIK NEXT 18500 HD CIS PLUS

Cihazýn hiçbir problemi yoktur.Sadece baþka bir uydu alýcýsý modeli alacaðýmdan satýyorum.Cihazýn özelliklerine gelirsek çift tuner,full media oynatýcý,1 adet modül giriþi,power vu desteði ve içinde ücretsiz server bulunmaktadýr.Garantisi devam etmektedir.Ýstediðim fiyatt 200 TL dir.Ýzmir içinden alýcýlar olursa telefonla haberleþebiliriz.Dilerseniz istediðiniz bir kargo þirketiyle gönderebilirim.Kargo alýcýya ait olmak üzere.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu cilginizmirli tarafýndan (29-06-2016 Saat 00:16 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Satýþ güncel.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart halen duruyormu

[QUOTE=cilginizmirli;832390]Cihazýn hiçbir problemi yoktur.Sadece baþka bir uydu alýcýsý modeli alacaðýmdan satýyorum.Cihazýn özelliklerine gelirsek çift tuner,full media oynatýcý,1 adet modül giriþi,power vu desteði ve içinde ücretsiz server bulunmaktadýr.Garantisi devam etmektedir.Ýstediðim fiyatt 200 TL dir.Ýzmir içinden alýcýlar olursa telefonla haberleþebiliriz.Dilerseniz istediðiniz bir kargo þirketiyle gönderebilirim.Kargo alýcýya ait olmak üzere.

cýhaz duruyormu konu baya eski

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[QUOTE=oguzllar;848812]
    Alýntý cilginizmirli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Cihazýn hiçbir problemi yoktur.Sadece baþka bir uydu alýcýsý modeli alacaðýmdan satýyorum.Cihazýn özelliklerine gelirsek çift tuner,full media oynatýcý,1 adet modül giriþi,power vu desteði ve içinde ücretsiz server bulunmaktadýr.Garantisi devam etmektedir.Ýstediðim fiyatt 200 TL dir.Ýzmir içinden alýcýlar olursa telefonla haberleþebiliriz.Dilerseniz istediðiniz bir kargo þirketiyle gönderebilirim.Kargo alýcýya ait olmak üzere.
    Cihazý satmaktan vazgeçtim dostum.
    cýhaz duruyormu konu baya eski

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cihazý satmaktan vazgeçtim.Konu kapatýlabilir.Herkese mutlu yýllar dilerim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri