Beşiktaşın lideri Ricardinho, Arjantinli takım arkadaşının bir an önce sakatlığından kurtulmasını istiyor: Delgado çok farklı. Birçok pozisyonda Onu arıyorum. Eğer oynasaydı bu kadar puan kaybetmezdik.
Yüreğiyle oynuyor
Son haftalarda sergilediği performansla Beşiktaşı sırtlayan Ricardinho, Delgado ile birlikte oynamaları halinde çok başarılı olacaklarını söyledi. Arjantinli futbolcuyu özlediğini dile getiren Rico, Delgado çok farklı bir yapıya sahip. İnsani açıdan çok iyi birisi... Ayrıca profesyonel olarak da ona güvenebilirsiniz. Maçları, idmanları yürekten yaşıyor. Genç olması büyük bir avantaj diye konuştu.
Kesin tur atlardık
Tangocunun genç olmasına karşın Avrupa futbolunu çok iyi bildiğini söyleyen Ricardinho, Basel formasıyla başarılarını biliyorum. Delgado olsaydı UEFAda yolumuza devam eder, ligde de lidere çok daha yakın olurduk. Birçok pozisyonda onu arıyorum. Umarım bir an önce sakatlığından kurtulur ve aramıza katılır. Sezonun ikinci yarısında birlikte büyük işlere imza atacağımıza inanıyorum ifadesini kullandı.
Yer imleri