Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Beyefendi kendinden uydulu televizyonlarda sorun yok demeyin lütfen. bir kere bu televizyonlarda hepsinde aynı sorun var. uydulu televizyonlarda sat tuşu yok. kanal arama kolaylaştırılmamış. kanal taşıma sorun. bir tv kanal ayarı kaç saat sürüyor bilginiz varmı. ben kendinden uydulu tv asla almam ve kullanmam. her zaman harici resiverlı tv kullanırım. ömrüne gelince ömürleri 5 yıl. 5 yıldan fazla ne çalışırsa kar. ve ben bu tür televizyonu tamirci olmama rağmen kendime bile tamir etmem. en adisini alır kullanır, bozuldumu çöpe atarım. bakınız işte sizin kullandığınız tvde bile arıza meydana gelmiş büyük ihtimalle kart değişimi yapılması gerek. saygılarımla aliharbiye.
Merhaba, uydu alıcılı TV lerde dediğiniz gibi genel sorun olabilirmi bilmiyorum.. önceki TV de bu tür sıkıntılar hiç yaşamadım. Samsung 40d7000 ve Bu kullandığım TV de kanal sıralama işlemini en fazla 10-12 dk PC de yapıyor ve TV ye aktarıyorum kanal sırlamasında hiç sorun yaşamıyorum. ürün tarafıma fatura edileli 25 gün oldu bence ürün ayıplı ürün servisten değişim talep ettim bakalım ne cavap verecekler.