sn,pc teknik servis arkadaşlarım benim sorunum gecen günlerde bu programı pc me yükledim .install yaptım ama (deep freeze standart must be disabled before any install can proceed)diye bir yazı cıktı.bilgisayarı kapatıp actığımda ne yaptıysam örn:program indirip kursam kabul etmiyor.programı veren arkadaşımızın yazdıklarını asağıya kopyaladım
....... ArkadaŞlae Deep Freeze Yİ Kurun Tekrar Kaldirmak İÇİn Deep Freeze Yİ Devre DiŞi Birakin.deep Freezenİn Setubunu Bulun İkİ Defa Tiklayin Orda Unuİstal Var Onu Tiklayin Bİlgİsayariniz Yedİnden BaŞlayacaktir.baŞladiginda Deep Freeze KalkmiŞ Olacaktir.eger Deep Freeze Öylede Kaldiramiyorsaniz O Zman Pc GÜvenlİ Modda BaŞladin Admİnİsatrator Degİl Dİger Kullaniciyi SeÇİn Yerel Dİsk C Ye Gİrİn Ordan ProĞram Fİels Var Onu Tikayin Orda Froncİs Yaziyor Ona Bİ Defa Tiklayin Bİ Parmaginiz Shİft TuŞuna Basili Tutun Ve Ardindan Deleteye Basin Sonra Pc Yenİden BaŞlatin Sorun Kalmayacaktir ........
ben bu denilenlerin hepsini yaptım ama yinede kaldıramadım .yardım edermisiniz.kolaygelsin

Teşekkur:

Alıntı

hocam,şuanda zaten masa üstünde deep freeze mevcut .kurduğumda (deep freeze must be disabled before any install-uninstall can proceed )diye yazı çıktı.:49: bu yazıdan sonra program sanırım calışıyor .ama programa hakim değilim örneğin yükleme yapsam kayıt altına alsam pc kapatıp açsam yüklediklerim görünmüyor.ama sizin yazdığınız gibi(yanlış işlemleri bilgisayarınızı kapatıp açtığınızda herşeyi eski haline getiriyor, şayet siz bilgisayarınıza kalıcı bir program eklemek istediğinizde programı kapatmayı unutmayınız shift+programın üzerine çift tıklama ile açılacak olan pencereye şifrenizi girdikten sonra programı aktif yada pasif hale getirebilirsiniz)ben hiç bir işlem yapmadan direk üstte yazdığım yazı çıktı .vereceğiniz bilgilerden dolayı şimdiden teşekkürler.kolaygelsin

Yer imleri