REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
28 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: DeepFreezeSTDEval.rar kaldıramıyorum yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:49:
    Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım klavyeden parmağını hiç kaldırmadan
    alt-ctrl-shift-f6 tuşlarına basarsan deep freeze programı ekranına gelir daha sonra şifreni girip programı en alttaki yere tıkjlayıp kapat ve bilgisayarını yeniden başlat ve hala kaldırmak istiyorsan program ekle ve kaldırdan kaldır
    programı kapatmazsan program ekle ve kaldırda görünmez
    yapamazsan buraya tekrar yaz bnaşka şeyler düşünelim
    hocam,şuanda zaten masa üstünde deep freeze mevcut .kurduğumda (deep freeze must be disabled before any install-uninstall can proceed )diye yazı çıktı.:49: bu yazıdan sonra program sanırım calışıyor .ama programa hakim değilim örneğin yükleme yapsam kayıt altına alsam pc kapatıp açsam yüklediklerim görünmüyor.ama sizin yazdığınız gibi(yanlış işlemleri bilgisayarınızı kapatıp açtığınızda herşeyi eski haline getiriyor, şayet siz bilgisayarınıza kalıcı bir program eklemek istediğinizde programı kapatmayı unutmayınız shift+programın üzerine çift tıklama ile açılacak olan pencereye şifrenizi girdikten sonra programı aktif yada pasif hale getirebilirsiniz)ben hiç bir işlem yapmadan direk üstte yazdığım yazı çıktı .vereceğiniz bilgilerden dolayı şimdiden teşekkürler.kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı western32483 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :49:

hocam,şuanda zaten masa üstünde deep freeze mevcut .kurduğumda (deep freeze must be disabled before any install-uninstall can proceed )diye yazı çıktı.:49: bu yazıdan sonra program sanırım calışıyor .ama programa hakim değilim örneğin yükleme yapsam kayıt altına alsam pc kapatıp açsam yüklediklerim görünmüyor.ama sizin yazdığınız gibi(yanlış işlemleri bilgisayarınızı kapatıp açtığınızda herşeyi eski haline getiriyor, şayet siz bilgisayarınıza kalıcı bir program eklemek istediğinizde programı kapatmayı unutmayınız shift+programın üzerine çift tıklama ile açılacak olan pencereye şifrenizi girdikten sonra programı aktif yada pasif hale getirebilirsiniz)ben hiç bir işlem yapmadan direk üstte yazdığım yazı çıktı .vereceğiniz bilgilerden dolayı şimdiden teşekkürler.kolaygelsin
    arkadaşım senin yazından anladığım kadarı ile sen deep freeze programına şifre koymamışsın senden şifre isteyen yere istediğin şifreyi 3 defa tekrarlayarak gireceksin ve programa istemiş olduğun şifreyi vereceksin ve daha sonrabilgisayarını şkapa yap daha sonra sonra programı aç şifreni gir ve gelen akranda en alttaki yere işaretle ve bilgisayarını tekrar restart çek o zaman program kapalı konuma gelir daha sonra artık ne yapmak istiyorsan yapabilirsin. bunları yaptıktan sonra sonucunu yaz bilelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

format atıp hallettim.kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkdaşım silmek istiyosan programı kurduğun setup a yeniden tıkla uninstaller ekranını göreceksin. bu yolla kaldırabilirsin... bu en kolay yöntemdir kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu seyi bende yukledim bir türlü silinmiyor sistemimi mahvetti
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu seyi bende yukledim bir türlü silinmiyor sistemimi mahvetti
    usta klavyeden parmağını hiç kaldırmadan
    alt-ctrl-shift-f6 tuşlarına basarsan deep freeze programı ekranına gelir daha sonra şifreni girip programı en alttaki yere tıkjlayıp kapat ve bilgisayarını yeniden başlat ve hala kaldırmak istiyorsan program ekle ve kaldırdan kaldır
    yapamazsan msn'e gel seni yönlendireyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta klavyeden parmağını hiç kaldırmadan
    yapamazsan msn'e gel seni yönlendireyim
    Deeppiriz proğramını tarif ettim sistemden kaldırdı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Su anda pc de firefox dısında hiç bir program çalışmıyor malesef surekli hata uyarısı veriyor ben pek pc işinden anlamam sanırım pc göçtü galiba
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan göçmemiştir. pcteamın verdiği programlar var onlarla tararttır eksik dosayaları falan bulur. ayrıca firefox yerine Advanced browser kullanmanı tavsiye ederim.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri