siz sifrenizi girin diyonuzda ben şifre yazmadım ki bunun şifresi ne olur
arkadaşlar bu programı kullanıyorum. zor bi program değil, doğru şekilde yapın yeter. eğer hala program hakkında sorunu olan varsa anlaşılır şekilde problemini yazsın. yardımcı olayım. yukarda okuduklarımdan anladığım kadarıyla formatla çözmüşsünüz. hiç gerek yoktu ama neyse. bundan sonraki arkadaşlara yol gösteririz.
Bana uzak dursun bu program2 senedir format attırmamıştım bir ilke gidiyordum
sonunda pc yi malesefki göçerdi neyse saglık olsun bu akşamda bir görevli arkadaşımızın pc si gitmiş bu program yüzünden bazı sistemlere karsı hassas sanırım
dostum kaldırmak istiyorum ama bir türlü kalkmıyo ne yapmak lazımm
Arkadaşım;
1- programın ikonunu sağ altta görebiliyomusun,
2- Başlat+Tüm Programlarda kurulu dosyasını görebiliyomusun,
3- Programa şifre koydun mu
4- Program Files da kurulu olan dosyanın içindekiler tam mı eksik mi.
5- kurduğun setup dosyası elinde mi? (değilse internetten bulup indir, cd ye ya da falash diske kaydet.)
6- lisansı bitmiş bir ürün mü.( Yani *** ya da ***** yapmadan deneme sürümü mü yükledin.)
7- Ctrl+Alt+Shift+F6 tuşlarına aynı anda basarak ekrana çağırdığın tablo da "Generate OTP" butonu çıkıyo mu?
bunlara bir yanıt alayım ona göre cevap yazarım. her soruna ayrı yöntem gerekiyo.
Proğramı kaldırmak aslında çok basit.Bilgisayarın sağ köşösinde saatin oldugu yerde deepfirizin simgesi vardır.Klavyeden sift tuşuna basılı tutunuz.sonra maus ile saatin yanıdaki deepfiriz simgesine çift tıklayınız masa üzerine deepfirizin simgesi gelir.Simge gelirse simgenin içerisine giriniz.Buradan simgenin içerinisinde alt alta üçtane şeçenek gelir bunlardan en alttakini işaretleyiniz.Bilgisayarı kapatıp açınız.bilgisayar açıldığında proğramı kurduğunuz deep firiz yeniden kurmak için setupa tıklayınız.bu esnada size unistal kaldırma şeçeneğini işaretleyiniz.deep firiz bilgisayardan kalkar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri