sn,pc teknik servis arkadaþlarým benim sorunum gecen günlerde bu programý pc me yükledim .install yaptým ama (deep freeze standart must be disabled before any install can proceed)diye bir yazý cýktý.bilgisayarý kapatýp actýðýmda ne yaptýysam örn:program indirip kursam kabul etmiyor.programý veren arkadaþýmýzýn yazdýklarýný asaðýya kopyaladým
....... ArkadaÞlae Deep Freeze YÝ Kurun Tekrar Kaldirmak ÝÇÝn Deep Freeze YÝ Devre DiÞi Birakin.deep FreezenÝn Setubunu Bulun ÝkÝ Defa Tiklayin Orda UnuÝstal Var Onu Tiklayin BÝlgÝsayariniz YedÝnden BaÞlayacaktir.baÞladiginda Deep Freeze KalkmiÞ Olacaktir.eger Deep Freeze Öylede Kaldiramiyorsaniz O Zman Pc GÜvenlÝ Modda BaÞladin AdmÝnÝsatrator DegÝl DÝger Kullaniciyi SeÇÝn Yerel DÝsk C Ye GÝrÝn Ordan ProÐram FÝels Var Onu Tikayin Orda FroncÝs Yaziyor Ona BÝ Defa Tiklayin BÝ Parmaginiz ShÝft TuÞuna Basili Tutun Ve Ardindan Deleteye Basin Sonra Pc YenÝden BaÞlatin Sorun Kalmayacaktir ........
ben bu denilenlerin hepsini yaptým ama yinede kaldýramadým .yardým edermisiniz.kolaygelsin

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri