Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
28 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: DeepFreezeSTDEval.rar kaldýramýyorum yardým

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý western32483 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    :49:

hocam,þuanda zaten masa üstünde deep freeze mevcut .kurduðumda (deep freeze must be disabled before any install-uninstall can proceed )diye yazý çýktý.:49: bu yazýdan sonra program sanýrým calýþýyor .ama programa hakim deðilim örneðin yükleme yapsam kayýt altýna alsam pc kapatýp açsam yüklediklerim görünmüyor.ama sizin yazdýðýnýz gibi(yanlýþ iþlemleri bilgisayarýnýzý kapatýp açtýðýnýzda herþeyi eski haline getiriyor, þayet siz bilgisayarýnýza kalýcý bir program eklemek istediðinizde programý kapatmayý unutmayýnýz shift+programýn üzerine çift týklama ile açýlacak olan pencereye þifrenizi girdikten sonra programý aktif yada pasif hale getirebilirsiniz)ben hiç bir iþlem yapmadan direk üstte yazdýðým yazý çýktý .vereceðiniz bilgilerden dolayý þimdiden teþekkürler.kolaygelsin
    arkadaþým senin yazýndan anladýðým kadarý ile sen deep freeze programýna þifre koymamýþsýn senden þifre isteyen yere istediðin þifreyi 3 defa tekrarlayarak gireceksin ve programa istemiþ olduðun þifreyi vereceksin ve daha sonrabilgisayarýný þkapa yap daha sonra sonra programý aç þifreni gir ve gelen akranda en alttaki yere iþaretle ve bilgisayarýný tekrar restart çek o zaman program kapalý konuma gelir daha sonra artýk ne yapmak istiyorsan yapabilirsin. bunlarý yaptýktan sonra sonucunu yaz bilelim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Benim tam iki günümü aldı gece gündüz hiç uyumadım nette yazılan bütün işlemleri yaptım malesef olmadı tek çözümü format atarak buldum şimdi mutluyum huzurluyum hem kafam rahat ;)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

format atıp hallettim.kolaygelsin

FÝLYOS GAR ÞEFLÝÐÝ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Teşekkürler

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkdaşım silmek istiyosan programı kurduğun setup a yeniden tıkla uninstaller ekranını göreceksin. bu yolla kaldırabilirsin... bu en kolay yöntemdir kolay gelsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu seyi bende yukledim bir türlü silinmiyor sistemimi mahvetti
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu seyi bende yukledim bir türlü silinmiyor sistemimi mahvetti
    usta klavyeden parmaðýný hiç kaldýrmadan
    alt-ctrl-shift-f6 tuþlarýna basarsan deep freeze programý ekranýna gelir daha sonra þifreni girip programý en alttaki yere týkjlayýp kapat ve bilgisayarýný yeniden baþlat ve hala kaldýrmak istiyorsan program ekle ve kaldýrdan kaldýr
    programý kapatmazsan program ekle ve kaldýrda görünmez
    yapamazsan msn'e gel seni yönlendireyim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hallederiz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    usta klavyeden parmaðýný hiç kaldýrmadan
    alt-ctrl-shift-f6 tuþlarýna basarsan deep freeze programý ekranýna gelir daha sonra þifreni girip programý en alttaki yere týkjlayýp kapat ve bilgisayarýný yeniden baþlat ve hala kaldýrmak istiyorsan program ekle ve kaldýrdan kaldýr
    programý kapatmazsan program ekle ve kaldýrda görünmez
    yapamazsan msn'e gel seni yönlendireyim
    Deeppiriz proðramýný tarif ettim sistemden kaldýrdý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Su anda pc de firefox dısında hiç bir program çalışmıyor malesef surekli hata uyarısı veriyor ben pek pc işinden anlamam sanırım pc göçtü galiba
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Su anda pc de firefox dýsýnda hiç bir program çalýþmýyor malesef surekli hata uyarýsý veriyor ben pek pc iþinden anlamam sanýrým pc göçtü galiba
    usta burayý incele
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri