REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Beşiktaş 3-3 Benfica Yorumlar Buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Beşiktaş 3-3 Benfica Yorumlar Buraya

Beşiktaş'ın, ‪Şampiyonlar Ligi'nde 23 Kasım Çarşamba günü Benfica ile yapacağı maçın Türkiye yayıncısı Tivibu maçı yayınlayan diğer yabancı kanalları burada paylaşalım.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Baldemir tarafından (23-11-2016 Saat 19:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hispasat 30W uydusu SPORT TV1 HD
    Frekans: 12246 H 27500

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Viasat Fotboll HD
    bu kanal thor uydusunda 12149 v 30000 frekansında maç yayınlarında açılıyordu.yayın kesildi.şu an Nordic kapsama alanında yayında.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sport tv 1

Alıntı cayna Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hispasat 30W uydusu SPORT TV1 HD
    Frekans: 12246 H 27500

Sport tv 1 hd serverle acikmi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kara10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sport tv 1 hd serverle acikmi ?
    serverda açık üstelik takılma donma yok 10 numara diyebilirim.HD frekanslar hassas ayar istiyor.yağmurlu havalarda sinyal kırılması oluyor.

Konu cayna tarafından (14-11-2016 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sport tv 1

Alıntı cayna Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serverda açık üstelik takılma donma yok 10 numara diyebilirim.HD frekanslar hassas ayar istiyor.yağmurlu havalarda sinyal kırılması oluyor.

Yer neresiydi ustad kaclik canakla aliyorsunuz? Ben izmirden 90 lik ile rahat almistim bu uyduyu bi kac sene önce...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kara10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yer neresiydi ustad kaclik canakla aliyorsunuz? Ben izmirden 90 lik ile rahat almistim bu uyduyu bi kac sene önce...
    Daha maça bir haftadan fazla var yeni kanllar eklenecektir...Belki azeri kanllarından ve astra 19.2 de bir çok kanal eklenebilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sport tv 1

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Daha maça bir haftadan fazla var yeni kanllar eklenecektir...Belki azeri kanllarından ve astra 19.2 de bir çok kanal eklenebilir.
    Yok ustad biliyorumda sport tv ler cok kaliteli kanallar ayarlamak istiyorum bu uyduyu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yok ustad biliyorumda sport tv ler cok kaliteli kanallar ayarlamak istiyorum bu uyduyu
    Evet kalite hakkında bir sözüm yok ama kanal logolarıda çok büyük ekranın sağ tarafını kaplıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maçın yayıncı kanallarından biride ASTRA 19.2 uydusunda Sky Sport 4HD Kanalı.

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri