kara10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Sport tv 1 hd serverle acikmi ? serverda açık üstelik takılma donma yok 10 numara diyebilirim.HD frekanslar hassas ayar istiyor.yağmurlu havalarda sinyal kırılması oluyor.
Konu cayna tarafından (14-11-2016 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir.
cayna Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. serverda açık üstelik takılma donma yok 10 numara diyebilirim.HD frekanslar hassas ayar istiyor.yağmurlu havalarda sinyal kırılması oluyor. Yer neresiydi ustad kaclik canakla aliyorsunuz? Ben izmirden 90 lik ile rahat almistim bu uyduyu bi kac sene önce...
kara10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yer neresiydi ustad kaclik canakla aliyorsunuz? Ben izmirden 90 lik ile rahat almistim bu uyduyu bi kac sene önce... Daha maça bir haftadan fazla var yeni kanllar eklenecektir...Belki azeri kanllarından ve astra 19.2 de bir çok kanal eklenebilir.
Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Daha maça bir haftadan fazla var yeni kanllar eklenecektir...Belki azeri kanllarından ve astra 19.2 de bir çok kanal eklenebilir. Yok ustad biliyorumda sport tv ler cok kaliteli kanallar ayarlamak istiyorum bu uyduyu
kara10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yok ustad biliyorumda sport tv ler cok kaliteli kanallar ayarlamak istiyorum bu uyduyu Evet kalite hakkında bir sözüm yok ama kanal logolarıda çok büyük ekranın sağ tarafını kaplıyor
maçın yayıncı kanallarından biride ASTRA 19.2 uydusunda Sky Sport 4HD Kanalı.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Yer imleri