REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
31 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Beşiktaş 3-3 Benfica Yorumlar Buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kara10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yer neresiydi ustad kaclik canakla aliyorsunuz? Ben izmirden 90 lik ile rahat almistim bu uyduyu bi kac sene önce...
    Daha maça bir haftadan fazla var yeni kanllar eklenecektir...Belki azeri kanllarından ve astra 19.2 de bir çok kanal eklenebilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sport tv 1

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Daha maça bir haftadan fazla var yeni kanllar eklenecektir...Belki azeri kanllarından ve astra 19.2 de bir çok kanal eklenebilir.
    Yok ustad biliyorumda sport tv ler cok kaliteli kanallar ayarlamak istiyorum bu uyduyu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kara10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yok ustad biliyorumda sport tv ler cok kaliteli kanallar ayarlamak istiyorum bu uyduyu
    Evet kalite hakkında bir sözüm yok ama kanal logolarıda çok büyük ekranın sağ tarafını kaplıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maçın yayıncı kanallarından biride ASTRA 19.2 uydusunda Sky Sport 4HD Kanalı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri