Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Adana'da Öğrenci Yurdunda Facia 12 Ölü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayata elveda deyip ölüme merhaba diyen ruhlara edelim hep birlikte dua ruhları şad mekanı cennet olsun hepimizin başı sağolsun.
    "Bir ülkeyi tanımak istiyorsanız, o ülkede insanların nasıl öldüğüne bakın"
    Albert Camus
    Konu korfez41 tarafından (30-11-2016 Saat 20:07 ) değiştirilmiştir.
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah rahmet eylesin Allah ailelerine sabır versin başımız sağolsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bence memleketin en büyük derdi bu. Kendini "onun" yerine koymamak. Gözünüzde canlansın, unutmayın diye çizdim. Bir takım adamlar, emekliliklerinde de çift maaş alsınlar diye oturdukları yerden ellerini kaldırıp kendi maaşlarına zam yaptıkları tam da o anda, o kızların ağzında iki kelime vardı: "kapı kilitli." On dakikalık haber olup kalmasın, bikaç sene önceki Konya yurdu olayındaki gibi üstü kapatılmasın, hatırlayın diye çizdim... Cümlelerim kopuk ve düşük biliyorum, ama aklım yerinde değil artık.
    alıntıdır
    Beyin Fırtınası
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

körfez 41 arkadaştan alıntı ==="Bir ülkeyi tanımak istiyorsanız, o ülkede insanların nasıl öldüğüne bakın" ===
    Albert Camus[/QUOTE]

arkadaşım yukardaki yazı güzel olmuş özellikle ( Albert Camus ) un cümlesi herşeyi anlatıyor.din üzerine siyaset yaptıgımız sürece tecavüzcülerin bile masum gösterildiği ülkede böyle küçük bedenlerin masum yavruların yanışını izlemekten başka birşey yapamıyoruz mekanları cennet olsun
    ulu önder ATATÜRK yıllar evvel bu tehlikeyi görmüş ve şu sözleri söylemiştir
    "Bizi yanlış yola sevkeden habisler, biliniz ki, çok kere din perdesine bürünmüşlerdir. Saf ve temiz halkımızı hep şeriat sözleriyle aldatagelmişlerdir. Tarihimizi okuyunuz, dinleyiniz, görürsünüz ki milleti mahveden, esir eden yıpratan kötülükler hep din kılıfı altında küfür ve alçaklıktan gelmiştir. Onlar her hayırlı davranışı dinle karşılarlar, halbuki hamdolsun hepimiz müslümanız, hepimiz dindarız, artık bizim dinin gereklerini, dinin yasaklarını öğrenmek için şundan bundan derse ve akıl hocalığına ihtiyacımız yoktur. Analarımızın babalarımızın kucaklarında verdikleri dersler bile bizim dinimizin esaslarını anlatmaya kâfidir... Bilhassa bizim dinimiz için herkesin elinde bir ölçü vardır. Bu ölçü ile hangi şeyin dine uygun olup olmadığını kolayca takdir edebilirsiniz. Hangi şey ki akla, mantığa, ulusun yararına, İslâmlığın yararına uygunsa, hiç kimseye sormayın, o şey dindir. Eğer bizim dinimiz akla, mantığa uygun bir din olmasaydı, kusursuz olmazdı, dinlerin sonuncusu olmazdı "

"Efendiler ve ey ulus biliniz ki,Türkiye Cumhuriyeti şeyhler,dervişler,müritler ülkesi olamaz.En doğru, en gerçek tarikat uygarlık tarikatıdır"

Mustafa Kemal Atatürk
    Tarikat Yapılanması ile İlgili Görüşü: Ölülerden yardım istemek, uygar bir toplum için ayıptır. Var olan tarikatların amacı kendilerine bağlı olan kimseleri dünyevî ve manevî yaşamda mutluluğa eriştirmekten başka ne olabilir? Bugün bilimin, tekniğin, bütün kapsamıyla uygarlığın alevi karşısında filân veya falan şeyhin yol göstermesiyle maddî ve manevî mutluluk arayacak kadar ilkel insanların Türkiye topluluğunda varlığını asla kabul etmiyorum. Efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.
    1925 (Atatürk'ün S.D.II, S. 215)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hiçbir devlet ülkesinin geleceği olan gençlerin eğitimini bizdeki kadar taşeronlara devretmiyor, fetöde olduğu gibi vakıf ve cemaatlewre ait eğitim kurumlarına ve yurtlara devletimiz el koymalıdır. ölen çocuklarımıza rahmet diliyorum meleke yaşında oldukları içinde cennete gideceklerine gönülden inanıyorum.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yangın elektrik kontağından çıkmış. Malesef bizim insanımız bu elektrik olayını ciddiye almıyor. Kendi kendine millet bi yerlere elektrik kablosu çeker ampul çalıştıysa yada makine çalıştıysa olay tamamdır. Ben elektrik teknisyeniyim ben bu işi boşuna öğrenmedim ve bu işin belgesini boşa almadım. Müşteriye diyorum abi senin tesisat sıkıntılı bunun yenilenmesi lazım diyorum müşteri bana lamba yanıyosa sorun yok diyor. İşte bu tür ihmalkarlıklar o kadar çokki, adamın sigortası tutmuyor belli arıza var altına bitane vida tutturmuş o şekil kullanıyor. En son başka arızaya gittim sigorta tutmuyormuş bunlarda bi şekilde tutturmuşlar ve gittiimki sigorta cayır cayır yanıyor. Sigortayı söktüm simsiyah olmuş yenisini taktım düzene bindi. Yani diyeceğim o ki bu işi bilmeyenler lütfen ben yaparım diyipte kendi kendinize saçma sapan işlere kalkışmayın sonra zararlı siz çıkarsınız.

UNUTMAYIN ELEKTRİK ŞAKAYA GELMEZ...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri