Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: HD KANALLAR DONUYOR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart HD KANALLAR DONUYOR

bugün aldýðým pýko-500hd uydu alýcýsý cihazý kurdum fakat trt hd paketi sinyal alamýyor.diðer hd kanallarda ya sürekli donuyor yada sinyal alamýyor.tv markam sunny sn039ld12.lütfen çözüm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Canak anteninizde problem mevcut trt paketi sinyalinin cok iyi ayarlanmasý gerekiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sorun cihaz da da olabilir ilk once var ise baska bir cihazin de baska cihazda sinyali kontrol et ondan sonra yine su yeni aldigin cihazi dene birader

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkür ederim cevaplarýnýz için.ama yinede donma oluyor baþka tvdede.çanaklarda hd destekleme veya desteklememe diye ayrým var mý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý eyups20 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    teþekkür ederim cevaplarýnýz için.ama yinede donma oluyor baþka tvdede.çanaklarda hd destekleme veya desteklememe diye ayrým var mý
    tv desteleme olayý olmaz çanak,kablo,lnb,cihaz bunlarý iyice kontrol et veya bilen birine ettir.......
    ELÝNE,BELÝNE,DÝLÝNE SAHÝP OL. HZ.ALÝ.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý eyups20 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    %100 canakanten ayarsýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aldýðým yere gittiðimde lnb den olduðunu söyledi.daha sonra servise götürdüm bakalým yarýn belli olucak kesin sonuç

Kullanýcý Bilgi Menüsü

donma sorunu cihazýn iþlemcisindeymiþ cihaz deðiþti ve gayet güzel çalýþýyor.fakat hala trt kanallarýný izleyemiyorum.hd olmayanlarda dahil.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

donma sorunu cihazýn iþlemcisindeymiþ cihaz deðiþti ve gayet güzel çalýþýyor.fakat hala trt kanallarýný izleyemiyorum.hd olmayanlarda dahil.
    Canak ayar istiyo ustad trt paketi sinyali zayif uyduda

LG-H818 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ama diðer scard uydu cihazýnda hepsini izleyebiliyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri