REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: TS 2500 HD PLUS

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TS 2500 HD PLUS

Selam arkadaslar
    ben aranizda yeniyim. Yurtdisinda kaliyorum. Memleketten bi cihaz ardirdim ts 2500 HD PLUS. Aldigim kisi telefonda yardimci olmuyo
    Sizlere sormak istediklerim :
    benim youcam baglantida hada var diyo
    sadece internet ten izliyorum (turksat haric) ve acaba kanal ekleme sansim var mi (bazi videolar gordum listede acilan kanallar yesil oluyo)
    cihaz da kullanici sifresi var ama bende mevcut degil buna bulma sansim varmidir
    Simdiden tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazın youcamçalışması için alınan firma yada redline firmasına cihazın kodu bildirilerek açılması gerekiyor. Yalnız bu bildirim için sizden fatura isteyebiliriler. Normalde satan kişi bunu fatura düzenlediği tarih ile actırması gerekir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turannuran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam arkadaslar
    ben aranizda yeniyim. Yurtdisinda kaliyorum. Memleketten bi cihaz ardirdim ts 2500 HD PLUS. Aldigim kisi telefonda yardimci olmuyo
    Sizlere sormak istediklerim :
    benim youcam baglantida hada var diyo
    sadece internet ten izliyorum (turksat haric) ve acaba kanal ekleme sansim var mi (bazi videolar gordum listede acilan kanallar yesil oluyo)
    cihaz da kullanici sifresi var ama bende mevcut degil buna bulma sansim varmidir
    Simdiden tesekkurler
    cihazı sıfır aldıysanız yani yeni aldıysanız kimsenin size yardımcı olmasına gerek yok faturaya falanda gerek yok sadece yeni yazılımı atın cihazınıza ve günceleme b ölümünde 6969 yapıp süper ayarların çıkmasını sağlayıp orada ip tv youcammı falan aktif edin ve cihazı açıp kapayın herşey normale dönecektir kanal eklemeye gelince ip tv olarak istediğiniz kadar kanal ekleyebilirsiniz başka sorunların olursa yazarsan elimden geldiğince yardımcı olurum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam

öncelikle cevap verdiginiz icin sizlere tesekkür ederim. Cihaz yeni. Kapatip actiktan sonra bana yeni yazilim oldugunu bildirdi bende onu yukledim ve ondan sonra xtream baska bir sekilde acildi ama kanallar acilmadi. TR deki temsilci telefonlara cikmiyo ve orali olmuyo.
    Neyse ip tv lerden su an bakiyorum oda hediyeymis
    sayin Sancaktar ordaki iptv lerde yani yesil tus la dilleri ve ulkeleri degistirilen yere nasil kanal ekleyebilrim. Bana yardimci olursaniz sevirinim
    Saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

NOT:
    youcam dan baglanma hatasi yaziyordu ve ben bir program ekledim (patch) ve su an youcam bagli gosteriyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turannuran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam

öncelikle cevap verdiginiz icin sizlere tesekkür ederim. Cihaz yeni. Kapatip actiktan sonra bana yeni yazilim oldugunu bildirdi bende onu yukledim ve ondan sonra xtream baska bir sekilde acildi ama kanallar acilmadi. TR deki temsilci telefonlara cikmiyo ve orali olmuyo.
    Neyse ip tv lerden su an bakiyorum oda hediyeymis
    sayin Sancaktar ordaki iptv lerde yani yesil tus la dilleri ve ulkeleri degistirilen yere nasil kanal ekleyebilrim. Bana yardimci olursaniz sevirinim
    Saygilar
    öncelikle xtream açmamasının nedeni yeni yazılımla birlikte en baştaki satırı http:// olmadan yazılıyordu son yazılımda adres kısmına tıkladığında http:// ondan sonra adresini yazıp şifre bölümüne hiç dokunmadan login yaparsan bağlanırtsın
    ikinci soruna gelince ip tv ekleye bilmen içi,n red ip bölümüne değilk free iptv bölümünü ok yap imleç dönerken tekrar ok yapıp liste ekrana gelince hazırlamış olduğun tvlist dosyanı usb ye atıp cihaza tak biraz bekledikten sonra info tuşuna bas listeni görecek sin mavi tuşla kaydet tamamdır kolay gelsin unutmadan söylim xtream en üst satırı tıklayınca çıkan adresi not al bir yere noktası virgülü aynı olacak şekilde sonra silip http:// ekleyip sonra not aldığın adresi girip onay yap logine gel ok yap
    Konu sancaktar66 tarafından (05-12-2016 Saat 15:05 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri