Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Ýnvacom Single Flanþlý Lnb Kullanan Varmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Film Ýnvacom Single Flanþlý Lnb Kullanan Varmý?

ÝNVACOM SÝNGLE FLANÞLI LNB

-Baðýmsýz TEK çýkýþlý
    -0.3 db
    -Yüksek çekiþ gücü düþük gürültü seviyesi
    -Flanþ özelliði sayesinde 120 cm ve üstü antenlerde yüksek kalite farký
    -Feethorn ile birlikte kullanýlýr
    Yukarýdaki ürünü e ticaret sitesinde gördüm fiyatuý 140 tl bu üründen alan oldumu acaba astrada falan sinyal seviyesinde artýþ olabilirmi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Antenin boyutu en az 180 CM olmasý gerekir. 150 cm kullananlar bile çok fazla iþe yaramadýðýndan bahsediyorlar. 180 cm ve ustu çanaklarda tabiki performansý normal lnb lere göre üstün.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu lnb konusu hep gündemdedir dostlar.
    bir gün bir uydu malzememecisi yanýna uðramýþtým.demekki vakitsiz..adam etiket yapýþtýryordu lnb lere. etiket .1 d bell idi. onu gördükten sonra artýk bir þey dememek lazým diye düþünmüþtüm.
    lnb lerde deneyerek en iyi performans alýnabilir.hatta türk iþi sünnetli lnb bile yaptýk.:
    lnb üreten bilememiþ.ama biz türk milleti olarak hatayý bulduk ve sünnet ettik lnb i.
    baþardýk sinyaller artmýþtý.
    sonrasýnda meraklý herkesin yaptýðýndan öte deðiþik tip lnb denemelerim ve teknoloji deðiþimleri yaptým.uzuuuun feedhorn yaptým tornada.dürbün gibi.
    yada c band lnb aynasý gibi büyüttüm lnb önündeki sinyal yansýtýcýlarý.evet farkediyordu.sanki sinyaller artýyordu.parazitlerde.ya dedim insanlar yaþlanýnca gözlük takýyor ya ..acep iyi alým yapmayan lnb önüne mercek koysam ne olur .denedim.
    ya yapamadým. ama daha kötü oldu.muhtemelen odakta toplayamadým sinyalleri.hala bu fikrimin arkasýndayým...
    þimdi fiber lnb çýkardýlar.bi dünya para.
    ama hiç bi zaman alýnamayn bir uydunun ayak izlerini göremez.yani ne kadar çok para versekde alýnamayanlarý hiç alamayýz.ne norveçi.ne isveçi.daha 10 sene önceleri hotbýrddeki multýleri alalým diye denemedik lnb kalmadý.adam ayak izini bi deðiþti.en kýytýrýk lnb ile müthiþ sinyaller geliyor.
    el hasýlý.
    alýnabilenler alýnýr.alýnamayanlara hiç bir vakit mucize beklenmemeli.
    zamanýnda safranboludan astrayý full alýyorum dediðimde Ýstanbul uyducularý nasýl olur diye ayyuka çýkmýþlardý.kyoto dapcý vardý o vakit.evet 120 ile süper alýyordum.
    bir kanal settingi koydum.hayret ettiler.iyi bir ayar her zaman önemli. ama en önemlisi uydu ayak izleridir. varsa yayýn alýnýr.yoksa nafile.
    neyse yine kafa ütülemeyelim .
    piyasadaki iyi bir lnb fiatýndan isminden belli olur.çok paralar vermeye gerek yoktur.
    saygýlar
    Konu sancaktar78 tarafýndan (14-12-2016 Saat 20:11 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu lnb.i yaklaþýk 10 yýl önce 170 cm bilsat antende denedik olumlu sonuç verdi astra19 ve hispasat uydularýnda fakat bulabilirsen sünetli beyaz þarp kulan 20 yýllýk tercübeme dayanarak 100/15 sinyal fazlalalýgý var diger lnb.lere göre

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri