REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
24 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Yapı Kredi Cüzdan'ın 1. yaşına özel mobil ödemelerde ilk alışverişiniz ÜCRETSİZ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Doğrudur bu kampanyadan haberim olmuştu ama yapıkredi posu gerek denmişti bana. Buradaki yazıyı tam okumadım ben.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Doğrudur bu kampanyadan haberim olmuştu ama yapıkredi posu gerek denmişti bana. Buradaki yazıyı tam okumadım ben.
    Az once soktan yaptim ben telefonun arka kismi tutulmasi lazim telefon ekraninda islem yapiliyo yaziyo xxman hocam

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sırf bu kampanya için wolrdkart çıkardım, alısverişimi yaptım.
    migrostan hediyemkart alarak içine 100tl yüklettim.
    bu işlamein hem 100 lirası iade olucak, hemde diğer yüzde 25 worldpuan kampanyasından 25 puan gelecek.
    20 ocağa kadar iade olacak inşallah..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu kampanyaya katılıp ta indirimi alan oldu mu bende faydalandım ama henüz 100 TL indirim yapılmadı her gün hesabımı inceliyorum sizlerde durum nedir.?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu34 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu kampanyaya katılıp ta indirimi alan oldu mu bende faydalandım ama henüz 100 TL indirim yapılmadı her gün hesabımı inceliyorum sizlerde durum nedir.?
    20 sinde yansıyacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    20 sinde yansıyacak
    Kampanya kapsamında yapılan iadeler 20 Ocak 2017 tarihine kadar bireysel kredi kartının ekstresine yansıtılarak yapılacaktır.
    Hocam açıklamada bu yazılmış yani 20 Ocak 2017 son gün ama hepsi ogün yüklenecek denmemiş o tarihe kadar yüklenecek denmiş öncesindede yüklenme durumu söz konusu birbirimize bu konudan haber verelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu34 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kampanya kapsamında yapılan iadeler 20 Ocak 2017 tarihine kadar bireysel kredi kartının ekstresine yansıtılarak yapılacaktır.
    Hocam açıklamada bu yazılmış yani 20 Ocak 2017 son gün ama hepsi ogün yüklenecek denmemiş o tarihe kadar yüklenecek denmiş öncesindede yüklenme durumu söz konusu birbirimize bu konudan haber verelim.
    Ok yansırsa bilgi veririm ben

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bugün ayın 19 u hesabına yansıyan oldu mu kontrol edermisiniz. Ben şu an baktım bana yansımış bilginiz olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bugün ayın 19 u hesabına yansıyan oldu mu kontrol edermisiniz. Ben şu an baktım bana yansımış bilginiz olsun.
    Banada yansımış +100 tl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ayın 20 sinde +100 tl mi geri iade ettiler.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri