Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arasý

Konu: ÝPhone serisinde geliþen son haberler

  1. #11

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Altýn Rengi iPhone X
    Altýn Rengi iPhone X


    Uzunca bir süredir, yeni iPhone modellerinin renk güncellemeleri alacaðýný konuþuyoruz. Daha önce iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri için yeni renk seçeneði olarak sunulan kýrmýzý kasalý modelleri inceledik. Bu modeller için linki aþaðýda bulabilirsiniz. Fakat bir yandan beklentilerimiz karþýlanýrken bir yandan ise karþýlanmadý. iPhone X modeli için ne kýrmýzý kasa ne de yeni bir renk tanýtýldý. Þimdi ise Altýn Rengi iPhone X modeli ortaya çýkmýþ durumda.

    Markanýn FCC baþvurusunda ortaya çýktýðý görülen Altýn Rengi iPhone X için geri sayýmda böylelikle baþlamýþ oldu.

    Altýn Rengi iPhone X Geliyor
    Bir süredir beklenen ve bakýr altýn rengi olarak tanýmlanan 3.iPhone X renginin, sonunda ortaya çýkmýþ olduðunu söyleyebiliriz. Fakat bir süredir konuþulduðu gibi bakýr altýn rengi deðil, doðrudan altýn renginin sunulacaðýný görüyoruz.

    Altýn Rengi iPhone X
    1 arasýnda 6
    Altýn Rengi iPhone X Altýn Rengi iPhone XAltýn Rengi iPhone X
    Altýn Rengi iPhone X Altýn Rengi iPhone XAltýn Rengi iPhone X
    Altýn Rengi iPhone X Altýn Rengi iPhone XAltýn Rengi iPhone X
    Altýn Rengi iPhone X Altýn Rengi iPhone XAltýn Rengi iPhone X
    Altýn Rengi iPhone X Altýn Rengi iPhone XAltýn Rengi iPhone X
    Altýn Rengi iPhone X Altýn Rengi iPhone XAltýn Rengi iPhone X
    Arka yüzeyin tamamen altýn sarýsý bir þekilde geleceðini ortaya koyan görsellerde, çerçeve bölümlerinin ise biraz daha kalýn gibi gözüktüðünü de eklemek gerekiyor. Tasarýmda elbette bir deðiþiklik olmayacak ancak altýn rengi bu yönüyle ekran kýsmýný biraz daha öne çýkarýyor gibi gözüküyor.



    Avrupa Pazarýna Mý Gelecek?
    Altýn Rengi iPhone X görsellerine baktýðýmýz zaman, telefonlarýn arka kapak alt kýsýmda yer alan bilgilendirmelerinde Avrupa için sertifikalar konusunda simgeler kullanýldýðý görülüyor. Bu da demek oluyor ki yeni renk seçeneði tüm bölgeler için geçerli olacak. ‘A1865’, ‘A1901’ ve ‘A1902’ model numaralarýyla beraber geleceði görülen telefonlarýn ne zaman çýkýþ yapacaðýna iliþkin bir bilgi ise bulunmuyor.

  2. #12

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Apple Watch 2

    Apple’ýn akýllý saat pazarýnda açýk ara önde olduðunu söylemek yanlýþ olmayacaktýr. Marka Apple Watch serileriyle beraber en az iPhone kadar konuþulan bir çýkýþ yakalamýþ durumda. Bu durumdan oldukça memnun olduðu bilinen Apple’ýn akýllý saat kullanýcýlarýný memnun edecek adýmlarý da gelmeye devam ediyor. Bu noktada son haber ise Apple Watch 2 kullanýcýlarý için geldi. Bir nesil eski akýllý saat modeli olan Apple Watch 2 akýllý saatlerinde yaþanan pil sorunlarý için açýklama yapan marka, ücretsiz onarým müjdesini verdi.

    Apple Watch 2 Pilleri Ücretsiz Deðiþtirilecek
    Apple tarafýndan açýklanan bilgilere göre Apple Watch 2 akýllý saat modelinde pil þiþmesi ya da pil þiþmesine baðlý olan ekran kalkma sorunlarý ücretsiz olarak onarýlacak. Pillerin eskimesinden dolayý oluþan sorunlar içinde yine ücretsiz tamir programý uygulanacak.


    Saatin 42 mm kasalý modeli içinde ayný durum söz konusu olacak. Piller geniþ olsa bile deðiþime girebileceksiniz. Apple’ýn çalýþanlarýna gönderdiði mesajlarda ortaya çýkan yeni servis hizmeti için bazý þartlarda yok deðil.

    En önemli þart Apple Watch 2 akýllý saatini satýn alma süreniz. Saati almanýzýn üzerinden maksimum olarak 3 yýl geçmesi gerekiyor. 3 yýl 1 gün geçirseniz bile bu tamir programýnda katýlmanýz mümkün olmayacak. Onun dýþýnda saatlerin dýþarýdan müdahale görmemiþ olmasý gerek. 3.parti servislerden garanti durumunu bozacak müdahalelerde hizmetten yararlanmanýzýn önüne geçecek.

  3. #13

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    bilgi icin tesekkürler

  4. #14

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Apple, 2018 model iPhone serileri için hazýrlýklarýna çoktan baþladý. Yeni iPhone modelleri için son giriþimin Samsung ile anlaþmak olduðundan söz etmiþtik. Apple OLED ekranlar için yine Samsung ile anlaþmaya varmýþtý. 2018 iPhone modelleri için ekran anlaþmasýnýn da yapýlmasýnýn ardýndan, yavaþ yavaþ sona yaklaþmaya baþladý. Tanýtýmýn ne zaman yapýlacaðýný kesin olarak bilemiyoruz ancak en geç sonbahar aylarýnda tanýtýmýn yapýlmasý bekleniyor. Hal böyle olunca belli olan detaylara sürekli yenileri ekleniyor. Son olarak ise fiyatlar ortaya çýktý.

    2018 iPhone Fiyatlarý Nasýl Olacak?
    Paylaþýlan bilgilere göre yeni iPhone modellerinde fiyatlar satýþa göre düzenlenecek. Özellikle yüksek fiyatlardan þikayet eden kullanýcýlar için önemli adýmlar atýldýðýný göreceðiz. Ýlk olarak 2.nesil iPhone X akýllý telefonlarýnýn fiyatýndan söz edelim. Kaynaklara göre bu modelin fiyatý 899 dolar olacak. Mevcut iPhone X akýllý telefonlarýna göre 100 dolar daha ucuz bir telefon gelecek.

    2018 iPhone
    2018 iPhone modelleri içerisinde yer alacak bir baþka model ise iPhone X Plus olacak. Bu modelin fiyatý ise 999 dolar olarak belirlenmiþ. Mevcut iPhone X ile ayný fiyat sunulmuþ olacak. Bunun dýþýnda bir sürpriz model daha göreceðiz. Kimi kaynaklara göre iPhone X SE olarak adlandýrýlan bu modelinin ise 799 dolar olacaðýndan söz ediliyor. Fiyatlarý bir özet geçelim.

    nesil iPhone X — 899 dolar
    iPhone X SE —- 799 dolar
    iPhone X Plus —- 999 dolar
    Bakalý yeni modeller için son fiyat iddialarý nasýl bir etki oluþturacak.

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •