Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Geçmişten günümüze Uydu cihazlarımız - sistemlerimiz :)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu kadarmıyız uydu hastası Nerdesin Serkan Yılmaz
    Bende hastalık falan kalmadı tivibu yeter bana reklamsız film izleme keyfi tv ler eski tv kanalları değil nerede o eski cihazlar elimden sayısız cihaz geçti kaonlar sunnyler goldmaster 11400 30300 ler next 8000 ler inpaxlar dreamboxlar opos kartlar moduller fun kartlar falan zamanla yok oldular
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gercekten hey gidi gunler hey, nerdeyse kullanmadigim cihaz kalmadi desem yeri var. 90 larda analog cihazlarla basladi seruvenim, sonra digital cihazlar cikmaya basladi sonra kartlar fun2-4-6 sonra modüller viacces,irdeto,magic,matrix,dragon ardından makinalarda emu devri basladi en son olarakta paylasimli cihazlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çekyatın altından çıkan bu 3 analog uydu alıcısı kullandıklarımdan kalanlar.kyoto gibi birkaç marka daha kullanmıştım fakat bozulanları demek çöpe atmışım.resimdekiler çalışıyor olması lazım arızası yoktu.
    Diğer resimdekide hotbirddeki ****** kanalları açan modüldü.

Konu cayna tarafından (22-12-2016 Saat 16:31 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@cayna gercekten super ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @cayna gercekten super ya
    teşekkür hocam bende nostalji yapmış oldum.yalnız bir hata yaptım vestelin kumandasını gece 2de sokakta kavga eden kedilere fırlattım.gece uyutmadılar beni elime kumanda geçti attımm bende

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bide opos kart vardı. ne karttı ya.full...devrede dat beklerdik.
    fun kartlar
    daha öncesi epromlu pic li kartlar.ay bitince epromu yaz açılsın astra hotbırd . nerdeyse tüm paket.
    keyleri editle vs. güzeldi.
    emü çıktı ..mertlik bozuldu....

hala proğremmer ve kartlar seasonlar duruyor bir köşede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sancaktar78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet bide opos kart vardı. ne karttı ya.full...devrede dat beklerdik.
    fun kartlar
    daha öncesi epromlu pic li kartlar.ay bitince epromu yaz açılsın astra hotbırd . nerdeyse tüm paket.
    keyleri editle vs. güzeldi.
    emü çıktı ..mertlik bozuldu....

hala proğremmer ve kartlar seasonlar duruyor bir köşede
    aynen hocam bende 70 dolara almıştım usb li fun kart yazıcı 3 ay kullandım cart hemco hispa yazılımı ile piyasaya bir girdi bizim fun kartlar çöp

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende çok modul kart kullandım server olayı cıktıgından beri rahatım yazılım geldi şifre gitti derdi ile ugrasmıyom 2005lerde tpsler cok iyiydi bende gm 11400 vardı fazla yazılım cıkarmıyordu goldmaster firması deli ediyordu resmen ona ragmen izliyorduk full x 1-2 kanalları ömür boyu acık diyorlardı megerse kanalın ömrünceymiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vay be ne resimlerdi onlar öğle ya. zamanında tarih yazmışlardı, şimdilerde fosil oldular. he arkadaşlar bu arada ben dün next fmb serisi olan ikinci el cihazı 40 tl'ye verdim adam güle oynaya aldı.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tam olarak hatırlamıyorum ama 90 yılların başıydı galiba alman RTL kanalının zirvede oılduğu tutti frutti proğramı sayesinde aldık 4 metrelik anteni samsun çarşambaya kamyon üstünde geldi satan firma ise alfa isimli bi firma idi
    sabahcı kahvemize kurmuştuk anteni.uydu cihazın markası çevirmeli düğme gibi olan drake bi markaydı galiba o anteni geirdiğimizde insanlar amerikan radarı sanıyordu kimide verici olarak görüyordu çanak anten nerde o zamanlar .hiç unutmam almanyada fenerbahçe galatasaray hazırlık maçı oynayacak maçı ya rtl veriyordu yada macıkbox adı altında şimdiki star veriyordu 67 ekran tv yi dışarı koymuştuk insanlar traktör üzerinde maç seyretmeye gelmişlerdi tutti frutti sayesindede kahve geceleri gündüzden daha iyi iş yapar olmuştu geceleri.ama hiç unutmam o anten ile uydu cihazına bi reno alınıyordu o zamanlar.o zamanlardan kaldı bana bu uydu hevesi .cine 5 bilgisaayardan çözmeler ne günlerdi be o günler

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri