Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Geçmişten günümüze Uydu cihazlarımız - sistemlerimiz :)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Unutmadan Bendeki kyoto8500 cihazda kanal geçiş hızı aynı tp de değilse 8-10 saniye sürüyordu ayrıca turksat 1b uydusu vardı 31 derecede ondada baya kanal vardı istanbulda millet astra uydusunu 3 memtre ile alırken ben batı karadenizden 105lik canak antenle alııyordum 1998 lerde sat1leri pro7 ler falan gercekten cok iyiydi digiturk 2000 de yeni cıktıgında 7 derece uydusunu buldum m6 vardı bu uyduda o zamanları digiturkte tesadf vardı test yayınları full acıktıı gerçekten o zamanlar başkaydı şimdi yine aynı uydular var eskisi gibi ugrasmıyorum ama yine de biz uyducuyuz hastalık var net şekilde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Unutmadan Bendeki kyoto8500 cihazda kanal geçiş hızı aynı tp de değilse 8-10 saniye sürüyordu ayrıca turksat 1b uydusu vardı 31 derecede ondada baya kanal vardı istanbulda millet astra uydusunu 3 memtre ile alırken ben batı karadenizden 105lik canak antenle alııyordum 1998 lerde sat1leri pro7 ler falan gercekten cok iyiydi digiturk 2000 de yeni cıktıgında 7 derece uydusunu buldum m6 vardı bu uyduda o zamanları digiturkte tesadf vardı test yayınları full acıktıı gerçekten o zamanlar başkaydı şimdi yine aynı uydular var eskisi gibi ugrasmıyorum ama yine de biz uyducuyuz hastalık var net şekilde
    Aynen o hastalıktan dolayı Satfinder 5'e 780 tl para verdim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TOPRAK67 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1.neta analog 1994 yılıydı sanırım
    2.pace 100-200
    3.kyoto dap 8500+150cm bilsat motorlu
    4.next 7500 dap
    5.goldmaster 80400 cıp
    6.goldmaster 9600 cıp
    7.next19500cıs
    8.next tango
    9.rowell 2023
    10.redline 4000 plus
    hep pozisyonerliymiş cihazlar.150 bilsatı çeviriyor olmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Next 8000 xcam milletin elinde kaldı cok sorunlu cihazdı ben uydu işi yaparken kitlenip duruyordu şifreli kanalları acarken özellikle hispasattayken reset atıyordu cokuyordu cihaz next 8000xcamı sevmedim next2000 ler iyiydi gerçekten ona lafım yok
    next 2000 ler hakkaten daha iyiydi, daha stabil çalışıyorlardı. ve halen şu ana kadar çalışan next 2000 cihazlar var. ama 8000 x cam plus belki çalışan tek tük kaldı. ne paraydı ama ya dile kolay. 265 dolar o dönemde 2000 ler bu kadar para etmiyordu.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sunny 1030 SKY- Goldmaster 11400-15400 CIM lara yazılım atarak iyi para kazanmıştık. Yalnız millet o dönemlerde internet çok yaygın olmadığı için TV ye daha çok bakıyordu. Şimdi sosyal medya artık herşey.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benimde ilk uydu alıcısı 1996yılında vestelin yansanayımalı telkom analog uydu alıcısıyla baş ladı
    ardından 2003 yılında suuny at 1010 aldım derken 2008 dreambox 500 la tanıştım server vardı birmüttet kullandım next mini pembe aldık şimdide bir yıl oldu android korax g5 le devam rdiyoruz haydi hayırlısı
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sancaktar78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hep pozisyonerliymiş cihazlar.150 bilsatı çeviriyor olmalı
    10 yıl boyunca sorunsuz çalıştı 70-80derece doğu 30 batı hıspasat 2010 dan beri merkezi sisteme sıkışıp kaldık
    ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu kadarmıyız uydu hastası Nerdesin Serkan Yılmaz

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk olarak kyoto analog uydu alıcısı aldım o zamanlar astra 19 uydusu türkiyeden büyük çaplı çanaklar ile izleniyordu araştırdım bazı uydu alıclarında güçlendirici varmış uyducuya kyotoyu ve 60 dolar üst verdim baf aldım astra uydusunu izledim sonra next fakat emu yoktu satım neta aldım netayı satım inpax aldım baktım ki bazı uydu alıcılarında uydudan paylaşım yapılıyor fakat benim elimdeki cihaz desteklemiyor inpax,ın bir üst modelini aldım +y6 aldım bir müddet kulandım sonra bir uyducudan yine çift tunerli spacesat uydudan paylaşım cihazı elimdeki cihaz ile takas etim bunlar güncelğini yetirince inpax 9100 hd pvr sevrer hediyeli next 18500 plus baktımki iptv konusunda çok iyi değil bir iki ay kulanıp samimi olduğum uyducudan next amigo ile takas yaptım şu anda amigoyu kulanıyorum güzel olan tarafı zamanında emu ile çok kanalar izledik
    multivizyon tagula cabo ve buna bezer kanallar izledik bunları eskiler iyi bilir şimdilik hatırladıklarım bunlar hey gidi günler
    Konu cafi tarafından (21-12-2016 Saat 23:40 ) değiştirilmiştir.
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buna bezer bir konu açmıştım
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paylaşmak güzeldir

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri