Merhaba arkadaşlar forum sayfamızda böyle bir başlık açmanız güzel olmuş eski günlerimizi hatırlamış oldu ve o günlerden nerlere kadar geldiğimizi görmüş olduk.Sizlerin ki kadar çok fazla uydu ve sistemleri hakkında deneyimim olmasa da hobi olarak vazgeçilmezim.İlk uydu alıcı mı 2004 yılında almıştım,ondan öncesi belediye yayınları masaüstü anten kullanıyordum.İlk uydu alıcım Arçelik 520d CI tabi ozmanalar goldmaster ve diğer alıcılar pahalıydı.Arçeliği 250 tl ye almıştım çanak antenler hariç kart modül vs. hiç kullanmadım elle *** girişi nasıl yapıldığını bilmezdim.Uyducu birine sormuştum senin uydu alıcın şifre kırmaz demişti kiracımız yeni gelmişti onda sunny at modelini hatırlamıyorum onun alısını kurmuştu cebinden kağıt çıkarıp xxl ***** platium kanallarını açmıştı.Ben ise arada açılıyordu denk geldikçe bakabiliyordum.Ve hala uydu alıclarına merağım var şuna Redline 5000 ts aldım next kullandım bundan once d-smartın arçelik ile çok uğraştım rs 232 kablosu aldım şifre atabilmek için onunla zamanında bir defa çözdüm üç ay izlemiştim....

Teşekkur:

Alıntı

Yer imleri