REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: next amigo tandberg yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı engosen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ewet sıkıntı dewam etti aksam cihazı baskasına verdim zaten kendime next 2000 mini aldım sence hangi uydudan turkce belgesel izleyebilirim nat geo gibi 2 sene once 7a dan izliyorduk şimdi astra 4 a die duydıum ama olabilirmi
    astra 4a ve thor uydusundan powervu ile açılan türkçe belgesel kanallarını izleyebilirsin konum olarak astra 4a uydusunun sinyal kalitesi daha yüksek
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm adminim - XTREAM IPTV verdiyiniz yukluyoruz interneti kontroledin internete sorun yok inernet var cihaz yokdiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı konak_56 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm adminim - XTREAM IPTV verdiyiniz yukluyoruz interneti kontroledin internete sorun yok inernet var cihaz yokdiyor
    Selam bazı panellerde bu sorun var çıkacak yazılımda inş düzelir başka panel deneyin
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

10.04.2017 tarihli yeni yazilimda bu sorun giderilmis ama freeshare calismiyor galiba bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dede38 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    10.04.2017 tarihli yeni yazilimda bu sorun giderilmis ama freeshare calismiyor galiba bilginize
    son çıkan yazılım biraz sıkıntılı xtream düzelmiş görülüyor fakat astra 4a da powervu izlenenen kanallarda ses var görüntü yok bu yüzden 26.12.2016 yazılımına tekrar döndüm
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    son çıkan yazılım biraz sıkıntılı xtream düzelmiş görülüyor fakat astra 4a da powervu izlenenen kanallarda ses var görüntü yok bu yüzden 26.12.2016 yazılımına tekrar döndüm
    Ustam ses var görüntü yok ise belirtilen yazılımda powervu çalışmıyordur.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen powervu son çıkan yazılımda sorunlu bu yüzden bir önceki yazılıma döndüm izliyorum
    paylaşmak güzeldir

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri