REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: next amigo tandberg yazılımı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı engosen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    resimdeki linl internet baglantınızı kontrol edin diyor ama internet var ne yapmak lazım
    birde bunu deneyin Next Minix HD Amigo 26.12.2016 Yazılımı
    - Türksat Kolay Kurulum düzeltildi.
    - XTREAM IPTV hesap girişinde kullanıcı adı ve şifre bölümlerindeki karakter kapasitesi 24e çıkartıldı.
    bazı m3u linklerinde özellikle ücretli linklere sıkıntı olabiliyor
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    birde bunu deneyin Next Minix HD Amigo 26.12.2016 Yazılımı
    - Türksat Kolay Kurulum düzeltildi.
    - XTREAM IPTV hesap girişinde kullanıcı adı ve şifre bölümlerindeki karakter kapasitesi 24e çıkartıldı.
    bazı m3u linklerinde özellikle ücretli linklere sıkıntı olabiliyor
    bu yazılımda da film izle secenegi calışmıyor neyse ilgin için tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı engosen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu yazılımda da film izle secenegi calışmıyor neyse ilgin için tesekkurler
    evet haklısın film izle çalışmıyor bunu yazmayı unutmuşum m3u linklerini yüklerken sıkıntı devam ediyormu
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet haklısın film izle çalışmıyor bunu yazmayı unutmuşum m3u linklerini yüklerken sıkıntı devam ediyormu
    ewet sıkıntı dewam etti aksam cihazı baskasına verdim zaten kendime next 2000 mini aldım sence hangi uydudan turkce belgesel izleyebilirim nat geo gibi 2 sene once 7a dan izliyorduk şimdi astra 4 a die duydıum ama olabilirmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewet sıkıntı dewam etti aksam cihazı baskasına verdim zaten kendime next 2000 mini aldım sence hangi uydudan turkce belgesel izleyebilirim nat geo gibi 2 sene once 7a dan izliyorduk şimdi astra 4 a die duydıum ama olabilirmi
    astra 4a ve thor uydusundan powervu ile açılan türkçe belgesel kanallarını izleyebilirsin konum olarak astra 4a uydusunun sinyal kalitesi daha yüksek
    paylaşmak güzeldir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri