Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Redline T 7400 HD Uydu Alicisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Redline T 7400 HD Uydu Alicisi

selam sayin degirli arkadaslar benim bir sorum olacakdi ben türkiyeden bir tane uydu alicisi aldim redline t 7400 Hd ama ben bir türlü basaramadim internetden türk kanallarini seyretmek istiyorum ama basaramadim ben almanyada kaliyorum kullandim internet kaplolu internet fisini takiyorum ama bir türlü bulamadim nasil yapacagim bu konuda bana yardimci olurmusunuz

Lan 1 kaplo fritz.box 6360 cable

ayarlarini vede nerelere ne yazmam lazim dostlar bu konuda yardimci olurmusunuz selam saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunun için İPTV listesi yüklemeniz gerekli

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nerden nasil indirecegim usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı catli42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nerden nasil indirecegim usta
    iki seçenek var önünde ya paralı ip tv alacaksın cihazı aldığın yer sana yardımcı olacaktır bu kunuda yada nette ücretsiz bulup cihazına yükleyerek izlerisn örneğin

atv Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

şekilde bulacaksın tvlist diye bir metin belgesi hazırlayacan yukarıda verdiğim linki aynı şekilde dosyanın içine kopy yapacan usb ile cihaza yükleyeceksin kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam sancaktar 66 usta bu alet iyi degilmis menuden baktim süper ayarlarda IPTV diye bir sey yok youtube diye bir sey yok basil seyredegizki

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri