Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 13 Ocakta LİG TV Tarih Oluyor Yeni isim BEİN SPORTS TV

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence hem ısmı hemde sıfrelemeseklı
    degısır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürt zamanı gelmişti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu platformu alan arapların kafası çalıştı bu isim ile daha iyi iş yapar avrupada beinsport ile daha iyi satış yaparlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

13 Ocak'tan itibaren Lig TV, yeni adı 'beIN Sports' ile yoluna devam edecek.

2015 yılında beIN Media Group tarafından satın alınan ve Ağustos 2016'dan bu yana yeni sahiplerince yönetilen Digiturk platformunun en gözde kanalının ismi tarih olacak.

13 Ocak'tan itibaren Lig TV, Lig TV 2, Lig TV 3 ve Lig TV 4 kanallarının ismi beIN Sports, beIN Sports 2, beIN Sports 3 ve beIN Sports 4 olarak değişecek.

Süper Lig'in yanı sıra Premier Lig, La Liga, Ligue 1 ve Serie A'nın da yayın haklarına sahip olan kanallar, Lig TV ismiyle son yayınlarını Perşembe günü gerçekleştirecekler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ay son ligtv faturamı ödedim ve üyelik iptali başvurusunu yaptım.özellikle lig tv nin ismi değştikten sonra yabancı kanallarda maçların yayınlanacağını umuyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cayna Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu ay son ligtv faturamı ödedim ve üyelik iptali başvurusunu yaptım.özellikle lig tv nin ismi değştikten sonra yabancı kanallarda maçların yayınlanacağını umuyorum.
    Banada öyle geliyor önemli maçları diğer beinlerle ortak yayınlayacaklar bunu geçen sene görmüştük zaten bende seneye uzatmayacam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Banada öyle geliyor önemli maçları diğer beinlerle ortak yayınlayacaklar bunu geçen sene görmüştük zaten bende seneye uzatmayacam
    Lig Tv nasıl şu an önemli ligleri yayınlıyorsa bein ismini aldıktan sonra diğer bein kanallarıda bizim ligi pörtföyüne alacaktır inşallah yanılmam..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hele bi bakalım ne oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

polsat bulsat sky german ve diğer emuya veya servere düşen platformlardan birfarkı kalmadı bein grubun...bugüne kadar yerli olduğu için dokunulmuyordu fakat bundan sonra işi zor...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun ücreti biraz düşürseler iyi olur

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri