REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Redline Ts 180 HD+ Wifi Sorunu (Wpa2)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Redline Ts 180 HD+ Wifi Sorunu (Wpa2)

merhaba arkadaşlar ben cihazımda wifi ye bağlanamama sorunu yaşıyorum modemden bağlantı güvenliğini Wpa yada web yapınca sorun ortadan kalkıyor bu seferde telefonum wpa güvenli bir ağ değil ağ size aitse lütfen wpa2 güvenliği seçin diyor ne yapmalıyım arkadaşlar yazılım sürümü 18.36 yardımcı olursanız mutlu olurum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu cihaz wifi ye nasıl bağlanıyor ben bir türlü yapamadım. Lütfen yardımci olun
    NEXT YE-2000 CIS SUPER PLUS (USB)
    TÜRKSAT-HOTBİRD-SİRİUS-THOR-NİLESAT-EUROBİRD-ASTRA
    BAFF 8/1 Diseqc Switch

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı byhasibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba arkadaşlar ben cihazımda wifi ye bağlanamama sorunu yaşıyorum modemden bağlantı güvenliğini Wpa yada web yapınca sorun ortadan kalkıyor bu seferde telefonum wpa güvenli bir ağ değil ağ size aitse lütfen wpa2 güvenliği seçin diyor ne yapmalıyım arkadaşlar yazılım sürümü 18.36 yardımcı olursanız mutlu olurum
    arkadas ben cok denedim olmiyor yeni yazilimlarda olmiyor eski yazilima döndüm yeni yazilimlarda sorun var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan_2222 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadas ben cok denedim olmiyor yeni yazilimlarda olmiyor eski yazilima döndüm yeni yazilimlarda sorun var
    Dostum eski yazılıma döndüm derken hangi yazılımı yükledin. Bu cihaza verilen bazı yazılımların sorunlu olduğunu duydum. Ya wifi ye bağlanmıyormuş yada youtube bağlantı sorunu varmış. Hangi yazılımı yükledin söylermisin. Bu cihazda en stabil çalışan önerrbileceğiniz yazılım hangisi?
    NEXT YE-2000 CIS SUPER PLUS (USB)
    TÜRKSAT-HOTBİRD-SİRİUS-THOR-NİLESAT-EUROBİRD-ASTRA
    BAFF 8/1 Diseqc Switch

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılımla alakalı olabilir original yazılım var ise onunla birde deneyin isterseniz? @hasan_2222 uyemizin dedigi gibi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri