diğer konuları geçtimde....bugün akp'ye terörü önleyemediği için istifa etmesi gerektiğini söyleyen chp acaba neler yapacaktıda kimseler ölmeyecekti,terörü bitecekti....ülkeyi güllük gülüstan göstermek iddasıyla ülke çıkarlarından tavizler vermeyi bir marifetmiş gibi yapıp... ben bitirdim demeyimi düşünüyor...veya tüm terör örgütleriyle barış yaparak bu işi bitirmeyimi planlıyor....chp 1950'den günümüze sürekli gevezelik yaparak bazende takoz olarak geldi...bal yapmayan eşek arısı misali...hovarda mirasyedilerin yaptığı gibi atatürkün ismini bankasını cumhuriyetini partisini heykelini mezarını köşkünü tepetepe kullanarak harcayarak yozlaştırarak 2016 yılına kadar getirdi kendini...nekadar daha götürür bunu zaman ve insan gösterecek....bugün ülkemizin bulunduğu terör olaylarının ve terör örgütlerinin hamisi sahibi bizzat ABD'dir...ABD kendisi bir terör devletidir...tambir eşkiyadır...ABD hangi ülkeye özgürlük domokrasi hak hukuk getireceğim yalanını dediyse o ülkede kan gözyaşı acı yıllarca dinmemiştir..son 50 yılda afganistan japonya ırak vietnam mısır libya tunus yemen suruyeye bomba yağdırarak iran ve kübayı amborgalarla inim inim inletmiştir....bugün ve dün ülkemizdeki patlamaları gerçekleştiren İŞİT PKK ve FETÖ'nün sahibi ve direktörü ABD'dir...amacı türkiyeyi izaya getirmek ve ayar çekmektir...suriye savaşı bir bahane.....türkiyeyi dövmek için 90'lı yıllarda ırak'ı kullandı şimdi suriyeyi...milyonlarca insanın ölümüne sakat kalmasına kadınların ve kızlarının tecavüzüne çocukların yetim öksüz kalıp perişan olmalarına sebep bu ABD denilen mendabur ülkenin inşALLAH ALLAH tez zamanda belasını verir....ölmezden önce inşALLAH bu haydut devletin yıkılışını ve çöküşünü görmek tek arzumdur...insanlığın huzuru ve güveni bu ülkenin zapturap altına alınmasına bağlı...yoksa o ve köpekleri istediklerini alanakadar daha çok canımızı yakacağa benziyor....