Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Teröre karşı kenetlenmeliyiz.

Ülkede kendini bilmezler istifa bekliyorlar ama zaten bu olayların en büyük sebebi mevcut hükümeti istifa ettirip 2000 li yıllar öncesinde olduğu gibi 80 yıldır pasif dışardan yönetilen İMF ye borçlu eli kolu baglı sesi çıkmayan bir ülke istiyorlar.

Ama bunu yapamayacaklar artık geri dönüşü yok. Suriyede ki operasyonda devam edecek ülke içindeki pislik te temzilenecek.

Aşağıdaki videoda hangi kesimin neye nasıl hizmet ettiğide apacaık bellidir. Beşiktaş saldırsındada tutuklanan şüphelilerin avukatlığına giden vkillerde bu yapıdan.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
VOLKAN videodaki bayanın fikrine niyetine ve düşüncesine sahip azınsanmayacak sayıda insan var. ben çevremde bunu görüyorum...sanırım sende farketmişsindir ...buna en güzel örnek 7 haziran seçimleri... kimleri ekranlarda gazete köşelerinde itiraf ederken gördük tanıdık...burada saysam saatlerimi alır... PKK İŞİT veya FETÖ terör örgütlerinin silahlısıyla mücadele etmek silahsızıyla mücadele etmekten inanki daha kolay daha mertçe ve erkekçe...yeterki kahpe ve kancık olmasın......içerideki işbirlikçiler önce askercilik oyunu ile denediler olmadı sonra sokak oyunları ile tekrarladılar olmadı sonra hile ile üçkağıt ile alavere dalavere ile aklagelebilecek hertürlü puştluğu yapıp birini yerinden indirmek için hertürlü renge desene bürünüp yıllarca bunun gayreti içinde oldula ve hala daha devam ediyorlar....15 temmuzda bir darbe girişiminde bulundular...buna deyişik kesimlerden gönülden ve vijdanen destek olan gruplarda oldu...darbe neden başarılı olmadı diyenlerden tut...keşke becerseydiler diyene kadar......ben bunları görüp duyduktan sonra ülkeyi yöneten zat'ın ALLAH'tan korkan vijdan sahibi adaletli ve her vadandaşa eşit mesafeli bir diktatör olduğunu düşünüyorum...çünki aksi olsaydı...onların.............