REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Gece Kulübüne Terör Saldırısı 39 Ölü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğimiz günler geçiriyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gokbel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Burada Müslümanları kastediyorsanız,evet yılbaşını kutlamayı tasvip etmiyoruz,bu kuruyemiş yemekte olsa.aynı şekilde masum insanları katletmeyide kabul etmiyoruz. müslümanlık önce itikat dinidir,ibadetlerini yapmayan kişiler itikatları varsa yani yaptıklarının günah olduklarını kabul etmeleri onları küfre götürmez. açıklamanızda daeş yaptı deseydiniz belki su kaldırırdı, Müslümanları töhmet altında bırakmanız hoş olmadı,sağlıcakla kalın.bu arada yapanlara allah lanet etsin ölenlere allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar diliyorum
    Elhamdülillah Müslümanım bende.
    Hristiyan veya ateist değilim.
    Ama siz Neden bu kadar alındınızki?
    Benim yazdığım, söylediğimin gittiği gideceği yer belli.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teröre karşı kenetlenmeliyiz.

Ülkede kendini bilmezler istifa bekliyorlar ama zaten bu olayların en büyük sebebi mevcut hükümeti istifa ettirip 2000 li yıllar öncesinde olduğu gibi 80 yıldır pasif dışardan yönetilen İMF ye borçlu eli kolu baglı sesi çıkmayan bir ülke istiyorlar.

Ama bunu yapamayacaklar artık geri dönüşü yok. Suriyede ki operasyonda devam edecek ülke içindeki pislik te temzilenecek.

Aşağıdaki videoda hangi kesimin neye nasıl hizmet ettiğide apacaık bellidir. Beşiktaş saldırsındada tutuklanan şüphelilerin avukatlığına giden vkillerde bu yapıdan.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ulan bu videoyu dinledikçe sinirlerim tepem atıyor. Hadi bir denesinize ya bakalım . Öyle tv de konuşmaya benzemez bu işler 15 temmzuda da sallıyordunuz evinizin içinde bile cıkamadınız korkaklar.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunu yapanları vede yaptıranları lanetliyorum elleri kırılsın inşallah bu ülkenin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenler emellerine ulaşamayacaklar aksine böyle olaylar ülkemin güzel insanlarını dahada birbirine kenetliyor böyle olaylarla bizleri yıldırmaya çalışanlar bunu başaramayacaklar ALLAH,topunu helak eylesin inşallah bu olayda yerli yabancı hayatlarını kaybeden yurttaşlarımıza ALLAH,tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar geride kalanlara sabırlar ihsan eylesin ülkemizin başı sağ olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ulan bu videoyu dinledikçe sinirlerim tepem atıyor. Hadi bir denesinize ya bakalım . Öyle tv de konuşmaya benzemez bu işler 15 temmzuda da sallıyordunuz evinizin içinde bile cıkamadınız korkaklar.
    Kanalın adı ulusal kanal sene 2014 volkan hoca ?su anda akpden kurtulmanın yolu diye birşey yayınlamazki bu kanal su an cıkarlar konusuyo olabilirmi sence gerçi ben izlemiyorum ulusal kanalı perinçekide sevmem acıkcası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diğer konuları geçtimde....bugün akp'ye terörü önleyemediği için istifa etmesi gerektiğini söyleyen chp acaba neler yapacaktıda kimseler ölmeyecekti,terörü bitecekti....ülkeyi güllük gülüstan göstermek iddasıyla ülke çıkarlarından tavizler vermeyi bir marifetmiş gibi yapıp... ben bitirdim demeyimi düşünüyor...veya tüm terör örgütleriyle barış yaparak bu işi bitirmeyimi planlıyor....chp 1950'den günümüze sürekli gevezelik yaparak bazende takoz olarak geldi...bal yapmayan eşek arısı misali...hovarda mirasyedilerin yaptığı gibi atatürkün ismini bankasını cumhuriyetini partisini heykelini mezarını köşkünü tepetepe kullanarak harcayarak yozlaştırarak 2016 yılına kadar getirdi kendini...nekadar daha götürür bunu zaman ve insan gösterecek....bugün ülkemizin bulunduğu terör olaylarının ve terör örgütlerinin hamisi sahibi bizzat ABD'dir...ABD kendisi bir terör devletidir...tambir eşkiyadır...ABD hangi ülkeye özgürlük domokrasi hak hukuk getireceğim yalanını dediyse o ülkede kan gözyaşı acı yıllarca dinmemiştir..son 50 yılda afganistan japonya ırak vietnam mısır libya tunus yemen suruyeye bomba yağdırarak iran ve kübayı amborgalarla inim inim inletmiştir....bugün ve dün ülkemizdeki patlamaları gerçekleştiren İŞİT PKK ve FETÖ'nün sahibi ve direktörü ABD'dir...amacı türkiyeyi izaya getirmek ve ayar çekmektir...suriye savaşı bir bahane.....türkiyeyi dövmek için 90'lı yıllarda ırak'ı kullandı şimdi suriyeyi...milyonlarca insanın ölümüne sakat kalmasına kadınların ve kızlarının tecavüzüne çocukların yetim öksüz kalıp perişan olmalarına sebep bu ABD denilen mendabur ülkenin inşALLAH ALLAH tez zamanda belasını verir....ölmezden önce inşALLAH bu haydut devletin yıkılışını ve çöküşünü görmek tek arzumdur...insanlığın huzuru ve güveni bu ülkenin zapturap altına alınmasına bağlı...yoksa o ve köpekleri istediklerini alanakadar daha çok canımızı yakacağa benziyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teröre karşı kenetlenmeliyiz.

Ülkede kendini bilmezler istifa bekliyorlar ama zaten bu olayların en büyük sebebi mevcut hükümeti istifa ettirip 2000 li yıllar öncesinde olduğu gibi 80 yıldır pasif dışardan yönetilen İMF ye borçlu eli kolu baglı sesi çıkmayan bir ülke istiyorlar.

Ama bunu yapamayacaklar artık geri dönüşü yok. Suriyede ki operasyonda devam edecek ülke içindeki pislik te temzilenecek.

Aşağıdaki videoda hangi kesimin neye nasıl hizmet ettiğide apacaık bellidir. Beşiktaş saldırsındada tutuklanan şüphelilerin avukatlığına giden vkillerde bu yapıdan.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    VOLKAN videodaki bayanın fikrine niyetine ve düşüncesine sahip azınsanmayacak sayıda insan var. ben çevremde bunu görüyorum...sanırım sende farketmişsindir ...buna en güzel örnek 7 haziran seçimleri... kimleri ekranlarda gazete köşelerinde itiraf ederken gördük tanıdık...burada saysam saatlerimi alır... PKK İŞİT veya FETÖ terör örgütlerinin silahlısıyla mücadele etmek silahsızıyla mücadele etmekten inanki daha kolay daha mertçe ve erkekçe...yeterki kahpe ve kancık olmasın......içerideki işbirlikçiler önce askercilik oyunu ile denediler olmadı sonra sokak oyunları ile tekrarladılar olmadı sonra hile ile üçkağıt ile alavere dalavere ile aklagelebilecek hertürlü puştluğu yapıp birini yerinden indirmek için hertürlü renge desene bürünüp yıllarca bunun gayreti içinde oldula ve hala daha devam ediyorlar....15 temmuzda bir darbe girişiminde bulundular...buna deyişik kesimlerden gönülden ve vijdanen destek olan gruplarda oldu...darbe neden başarılı olmadı diyenlerden tut...keşke becerseydiler diyene kadar......ben bunları görüp duyduktan sonra ülkeyi yöneten zat'ın ALLAH'tan korkan vijdan sahibi adaletli ve her vadandaşa eşit mesafeli bir diktatör olduğunu düşünüyorum...çünki aksi olsaydı...onların.............
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kanalın adı ulusal kanal sene 2014 volkan hoca ?su anda akpden kurtulmanın yolu diye birşey yayınlamazki bu kanal su an cıkarlar konusuyo olabilirmi sence gerçi ben izlemiyorum ulusal kanalı perinçekide sevmem acıkcası
    Tarihini biliyorum o günden yapılan planlar bunlar. Şimdide gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Beşiktaş saldırısında Şüpheli olarak göz altına alınanları için karakola giden avukat vekili az çok tahmin ediyorsundur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tarihini biliyorum o günden yapılan planlar bunlar. Şimdide gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Beşiktaş saldırısında Şüpheli olarak göz altına alınanları için karakola giden avukat vekili az çok tahmin ediyorsundur.
    Siyasete benim aklim sirrim ermiyo o yuzden ne kadar yorum yapsam yanlis olur siyasilerde soyle durum var rahmetli demirelin dedigi gibi dün dündur bugun bugündur diye .

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri