Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: 'Mutlu çocuk' Yetiþtirmenin Sýrlarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart 'Mutlu çocuk' Yetiþtirmenin Sýrlarý

Misafirlerine bir alýþveriþ merkezinden çok daha fazlasýný sunan Akbatý AVYM, her hafta alanlarýnda uzman isimlerin konuþmacý olduðu Yaþam Akademisi söyleþilerine 2017’de de dopdolu programýyla devam ediyor. Yeni yýlýn ilk konuþmacýsý ‘Mutlu ve baþarýlý çocuk nasýl yetiþtirilir?’ konulu söyleþisiyle Dr. Özgür Bolat olacak.

Yaþam Akademisi Ocak ayýnýn ilk söyleþisini Akbatý’da, ‘Mutlu ve baþarýlý çocuk nasýl yetiþtirilir? konulu söyleþi ile açýyor. Dr. Özgür Bolat’ýn konuþmacý olacaðý söyleþide, çocuk eðitiminde doðru bilinen yanlýþlar, mutlu çocuk yetiþtirmenin püf noktalarý tartýþýlacak.

‘Beni Ödülle Cezalandýrma’ isimli kitabýyla dikkatleri üzerine çeken ünlü eðitim bilimci Dr. Özgür Bolat, 5 Ocak Perþembe günü saat 14.00-16.00 arasýnda gerçekleþecek söyleþide ebeveynlik psikolojisini, mutlu ve baþarýlý çocuk yetiþtirmek için anne-babalarýn neler yapmasý gerektiðini anlatacak.

Dr. Özgür Bolat hakkýnda:
    Boðaziçi Üniversitesi Eðitim Fakültesi mezunu Dr. Bolat, 1 yýl New York Üniversitesi’nden öðrenme psikolojisi eðitimi aldýktan sonra eðitim bursu kazanarak Harvard Üniversitesi Eðitim Fakültesi’nde yüksek lisansý tamamladý. 2007 yýlýnda Yeni Zelanda’da yapýlan uluslararasý bir konferansta ‘En Ýyi Genç Araþtýrmacý’ ödülünü aldý. 2008 yýlýndan beri ‘Öðretmen Liderliði’ projesini sürdüren Dr. Özgür Bolat, þuan Hürriyet Gazetesi’nde köþe yazarlýðý ve Türk Eðitim Vakfý’na danýþmanlýk yapýyor. Ayný zamanda kurmuþ olduðu Geliþen Aile Akademisi bünyesinde yürüttüðü Anne Baba Okulu ile ebeveynlere mutlu ve baþarýlý çocuk yetiþtirmenin prensipleri üzerine eðitimler veriyor.

Akbatý AVYM Hakkýnda
    Akkök Holding’in gayrimenkul sektöründeki iþtiraki Akiþ GYO A.Þ. tarafýndan hayata geçirilen Akbatý Alýþveriþ ve Yaþam Merkezi (Akbatý AVYM) 200’e yakýn maðaza, 9 sinema salonu, dinlenme ve buluþma adresi olan özel tasarýmlý alanlar, çocuk oyun ve eðitim alanlarý ile dünya mutfaklarýný buluþturan restoranlarýn yer aldýðý Restaurantlar Meydaný ile hizmet vermektedir. Akbatý AVYM, aldýðý ödüllerle ulusal ve uluslararasý platformlarda da baþarýsýný tescillemiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Teþekkürler
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batý

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri