Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: BOTECH PIKO 600 HD PLUS Güncel Yazılımı-Emu Açma-Biss Girme-CCCAM FUNCAM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Piko-600

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Botech piko 600 z almaya değeri hangi uyduları acıyor cccam dan farklı olarak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TEŞEKKÜRLER

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşkkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlk mesaj güncellendi fotolar yüklendi funcam serverde bir yıl üyelik var Astra 19 Csat kanalların %80 açık Hotbird biss paketi türkçe Anımaux paketi açık powerWU çalışıyor biss özelliği var funcam süresi bitene kadar gider.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende almak istiyorum motorlu çanağım var sadece uydularda şifreli kanalları izlemek istiyorum iptv youtup u istemiyorum sıkıntı yaşarmıyım kullananlardan bilgi istiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gspro42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende almak istiyorum motorlu çanağım var sadece uydularda şifreli kanalları izlemek istiyorum iptv youtup u istemiyorum sıkıntı yaşarmıyım kullananlardan bilgi istiyorum

Kanal geçişleri ve görüntü güzel motorlu çanakta sorun olmaz bir yıl funcam server var biraz karışık gibi gelebilir cihaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam cıhaz geldı fakat wıfı daha gelmedı ayarları yapıyorum.yenı yazılımı yukledım gercekten kanak degıstırme hızı arttı.ıkıncısı goruntuyu cok beyendım.bırde tkgs acıkmı olacak kapalımı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende bu cihazdan aldım. funcam 1 yıl bittikten sonra uzatma nasıl yapabiliriz?

Sayfa 6/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri