Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 6/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: BOTECH PIKO 600 HD PLUS Güncel Yazýlýmý-Emu Açma-Biss Girme-CCCAM FUNCAM

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Piko-600

Teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Botech piko 600 z almaya deðeri hangi uydularý acýyor cccam dan farklý olarak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

TEÞEKKÜRLER

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tþkkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Teþekkür ederim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýlk mesaj güncellendi fotolar yüklendi funcam serverde bir yýl üyelik var Astra 19 Csat kanallarýn %80 açýk Hotbird biss paketi türkçe Anýmaux paketi açýk powerWU çalýþýyor biss özelliði var funcam süresi bitene kadar gider.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende almak istiyorum motorlu çanaðým var sadece uydularda þifreli kanallarý izlemek istiyorum iptv youtup u istemiyorum sýkýntý yaþarmýyým kullananlardan bilgi istiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gspro42 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bende almak istiyorum motorlu çanaðým var sadece uydularda þifreli kanallarý izlemek istiyorum iptv youtup u istemiyorum sýkýntý yaþarmýyým kullananlardan bilgi istiyorum

Kanal geçiþleri ve görüntü güzel motorlu çanakta sorun olmaz bir yýl funcam server var biraz karýþýk gibi gelebilir cihaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ustam cýhaz geldý fakat wýfý daha gelmedý ayarlarý yapýyorum.yený yazýlýmý yukledým gercekten kanak degýstýrme hýzý arttý.ýkýncýsý goruntuyu cok beyendým.býrde tkgs acýkmý olacak kapalýmý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende bu cihazdan aldým. funcam 1 yýl bittikten sonra uzatma nasýl yapabiliriz?

Sayfa 6/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri