REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Çin, Mars’a ulaşmak konusunda NASA ile yarışa girdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Çin, Mars’a ulaşmak konusunda NASA ile yarışa girdi.

Önce NASA, sonra Avrupa/Rusya uzay ajansları ortak olarak Mars’a ulaşmayı başardılar. Şimdi ise sıra Çin’de.
    Çin uzay ajansı, 2020’de Mars’a robot indirmek üzere çalışmalara başladığını duyurdu. Çin’in asıl hedefi ise 2030’da Mars’a insan göndermek.
    Hem yerde hem yörüngede
    Çin’in Mars’a göndereceği ilk araç iki parçadan oluşacak.
    Diğer uzay ajanslarının yaptığı gibi gezegene bir rover indirecek olan Çin, aynı zamanda yörüngeye de bir uydu indirecek.
    Bu uydu de hem yüzeyin fotoğraflarını çekecek hem de yerdeki robotun dünya ile iletişimini sağlayacak.

Böylece Mars’a insan gönderme yarışında şimdiden iki ülke ve bir de Elon Musk, planlarını açıklamış oldu. Sırada Rusya ve Avrupa hatta Japonya’nın planlarını duymak kaldı.
    Ayrıca Çin uzay ajansı Jüpiter ve ve aylarına da uydular yerleştirmeyi planlıyor.
    SDN – ShiftDelete.Net

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çin halk cumhuriyeti bu işe el attıysa sorun en kısa zamanda çözülecek demektir. ben çin halk cumhuriyetini bu konuda daha destekliyorum. başarılar dilerim sana çin halk cumhuriyeti.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çin halk cumhuriyeti bu işe el attıysa sorun en kısa zamanda çözülecek demektir. ben çin halk cumhuriyetini bu konuda daha destekliyorum. başarılar dilerim sana çin halk cumhuriyeti.
    çinliler marsa iner bence ilk insan bakalım kim gonderecek ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende çin halk cumhuriyetini daha başarılı ve azimli görüyorum. ama amerikalılar biz indik diyor. ne olacak şimdi?
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende çin halk cumhuriyetini daha başarılı ve azimli görüyorum. ama amerikalılar biz indik diyor. ne olacak şimdi?
    insansı araç göndermediler daha orada koloni kurarlarsa beraber gideriz marsa oksijen yaratacaklarmış natgeoda seyrediyorum mars adlı dizi belgesel var ali hoca

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dünyanın çivisi çıktı. bozdular dünyayı, terk etme zaman geldi geçti, yeni bir yaşam şart.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adamlar neyle uğraşıyor biz daha satrancın günah mı değil mi onu konuşuyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Cevabverilecek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Adamlar neyle uğraşıyor biz daha satrancın günah mı değil mi onu konuşuyoruz.
    biz bu kafayla daha çok ilerleriz kardeş
    çok haklısın elin
    oglu marsla ugraşıyo biz burda birbirimizi yiyoruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri