Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Chat aþka kaçýþ yalaný

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Chat aþka kaçýþ yalaný

Olay, Bursa-Adana hattýnda yaþandý. 39 yaþýndaki bir Ý.M. adlý kadýn, chatte tanýþtýðý 19 yaþýndaki A.T. için eþini ve çocuklarýný terk edip Adana’ya gitti.

2 gün boyunca eþinden haber alamayan kocasý emniyete baþvurdu. Bu arada Ý.M. kocasýný telefonla arayýp, kaçýrýldýðýný, kadýn satýcýlarýnýn elinde olduðunu söyledi. Yardým isteyen Ý.M.’nin sözleri üzerine paniðe kapýlan Y.M., Bursa Emniyet Müdürlüðü’nü gidip durumu anlattý.

Telefon kayýtlarýný inceleyen polis, Ý.M.’nin Adana’dan aradýðýný saptadý. Merkez Otogar’da olduðu belirlenen Ý.M.’yi kurtarmak için operasyon yapan Adana polisi kadýn ile kaçýrdýðý ileri sürülen A.T.’yi otobüse binmek üzereyken yakalandý.

A.T. ile internette chat yaparken tanýþan Ý.M.’nin genç sevgilisi ile birlikte olmak için Adana’ya kendi isteðiyle geldiði ortaya çýktý.

“EÞÝMÝN ÖÐRENMESÝNÝ ÝSTEMEDÝM''

Emniyet Müdürlüðü’nde ifadesi alýnan Ý.M., genç sevgilisi ile birlikte olabilmek için Adana’ya geldiðini itiraf etti: “Ailem ve akrabalarýmýn eþimi aldattýðýmý öðrenmesini istemediðim için kaçýrýlma yalanýný kendim uydurdum. Telefonla aradýðým eþime kaçýrýldýðýmý söyledim. Bugün de geri dönmek için otogara gelmiþtim. Yakalanmasaydýk, geri dönünce ellerinden kaçýp kurtulduðumu söyleyecektim''

PLATONÝK AÞK

Ýnternette chat yaparken tanýþýp aþýk olduðu Ý.M.'yi onunla hoþ vakit geçirmek için davet ettiðini açýklayan A.T. ise “Ben ona aþýk oldum, geleceðini söyleyince ev kiraladým. 2 gün birlikte kaldýk, platonik bir aþk duyduðum için cinsel bir iliþki yaþamadýk" dedi.

(Haber:Fatih Karaçalý-Milliyet)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bazen millet nasil kulanacagini bilmiyor bu meretiii
    allah dusmanindan uzak etsin boyle seylerii

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri